2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529954 بازدید | 57095 پست
سلام بچه منم جمعه شب طبیعی به دنیا اومد اسمشو گذاشتم علی اقا ،ولی بخیه ها خیلی اذیتم میکنن ،دکترم گف ...

عزیزم چرا سرم شستوشو نمیگری خیلی خوبه سریع ام خوب میشه

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروخانه بگم سرم شستشو بده ؟

عارع همون آب نمکه ولی شرکتیه ومول اینایی نیس که خودمون درس میکنم میسوزونه منم دخترم بدنیا اومد زیاد بخیه خورده بودم ولی با سرم شستوشو زود خوب شدم ببین اول تو دستشویی خودتو بشور بعد سرم شستوشورو بزن بخودت بعدم با سشوار خشک کن زود خوب میشی حموم رفتنی ام با بتادین وآب بشور خودت و

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
سلام بچه منم جمعه شب طبیعی به دنیا اومد اسمشو گذاشتم علی اقا ،ولی بخیه ها خیلی اذیتم میکنن ،دکترم گف ...

تبریک میگم😘😘بسلامتی ان شاءالله. 

چرا سزارین شدی خودت خواستی؟؟

نکات پایین رو من از یکی از تاپیکای قدیمی که بچه های اینجا معرفی کردن یادداشت برداری کردم .خانومه زایمان دومش بود و از تجربیاتش نوشته بود.

۱)پماد (الایز)elayz رو از داروخانه بگیرید و 5 -6روز بعد زایمان فقط یک یا دوبار در محل بخیه ها از خارج استفاده کنید. این پماد در سریع جوش خوردن بخیه ها معجزه میکنه!!! این پماد رو بیشتر برای ترمیم جای بخیه و برای سالمندانی میدن که زخم بستر گرفتن. چون این پماد باعث روییدن سریع گوشت در محل و ترمیم خیلی زود زخم میشه. من تجربه ش کردم. اطرافیانم هم همین طور.واقعا عالیه!

2)برای بخیه هابابونه دم کن وتوش بتادین و نمک بریز وروزی دودفعه هر دفعه به مدت بیست دقیقه الی نیم ساعت توش بشین

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

سلام عزیزم. مبارکت باشه گل پسر. منم طبیعی بودم. روزی دو بار خودمو با آب و بتادین میشستم با آفتابه رنگشم بشه مثل چایی. بعد از هر توالت هم خودتو با سشوار خشک کن. منم سوزش داشتم و دارم که البته دو روز هست که بهترم. همش فکر میکردم عفونت کرده از بس میسوخت. مخصوصا روز ششم دیگه میخواستم گریه کنم. الانم روز 18 هستم. باید تحمل کنی فقط... شاید مثل من بد زخم باشی

اب نمک رقیق میشه همون سرم شستشو ک خبلی عالی و بهتره 

ب منم گفتن بعد از هر بار توالت رفتن با سرم بشورم خشک کنم 

برا قبلیام هم با سرم میشستم دقیق روز۴تا۷بخیه هام میافتاد 

حالا اینو نمیدونم چند روزه بیافته

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
من پارسال پنج ماهگی ب خاطز عفونت کیسه ابم سوراخ شد و دکترا ختم بارداری دادن امسال هم ۱۸ هفتگی از تر ...

الهی شکر، همیشه به فکرتون بودم، واقعا بارداری شما و تولد دخترتون سراسر معجزه خدا و روحیه بالا خودتون بوده ❤️

باشه عزیزم مرسی. چقدر بعد آب رو بخورم؟ 

وقتی اونا خیس خوردنو رنگ آب عوض شد

بعد کلا تا میتونی آب بخور

اونم آب ولرم نه آب خنک

بیشتر از 8 لیوان

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
هاااا عزمم جزم کردم 😂😂 از بس شیرینه میشینم نگاش میکنم از اینکه میخواد بزرگ شه گریه میکنم... دلم ...

ای جوووونم 😍

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99