2777
2789
عنوان

خداوکیلی اینا چطور نمیگیرن

222 بازدید | 14 پست

تو اینستا اگر پیج تسترها رو دنبال کنید مثل فه فه و نگین و...هر روز میرن یه رستوران و ویتامینه و...جیگر میخورن کباب و فست فود ومعجون و...واقعا همش برام سوال پیش میاد اینا چیطور نمیگیرن 

🤔😋

کرونا#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معتادا نمیگیرن 😂 

پولدار نمیگیرن 

شاخ های اینستا و دافا نمیگیرن 😂

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
و مفت خورا نمیگیرن 😐 (تیستر بودن رو به عنوان شغل قبول دارم اما این مفت خورا رو نه مخصوصا اون مردک ...

کی؟ 

درامدشون خوبه ولی سلامت و هیکلشون از بین میره از بس فست فود و چرب و چیلی میخورن

کی؟  درامدشون خوبه ولی سلامت و هیکلشون از بین میره از بس فست فود و چرب و چیلی میخورن

😒😒😒 مستر تیستر و اون خانومه که خیلی کثیف غذا میخوره 

نه بابا اصلا اصول شغلشون اینجوریا نیست اینا مفت خورن دارن وجهه این شغلو هم خراب میکنن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
برای منم سواله. خواهرم وچند تا از دوستام مسافرت ورستوران و همه چیزشون عادیه و خدا رو شکر مشکلی هم پی ...

اره والا من هنوز قرنطینم 😕

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
😒😒😒 مستر تیستر و اون خانومه که خیلی کثیف غذا میخوره  نه بابا اصلا اصول شغلشون اینجوریا نیست ...

اهان مهدیس رو میگی

مستر تستر با حاشیه ای که ایجاد کرد دیگه زیاد محبوب نیست