2777
2789
عنوان

شوهرم چه قدر ادمه عوضیو پرروییه........

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 124 پست

بجای این حرفا باید به این فکرکنی چرا خیانت میکنه،چقدر تو مقصری،ودنبال راه حل باشی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متاسف شدم واقعا چرا گذاشتی بچه دار شی؟  قبلا نشونه هایی از این خیانت ها دیدی؟

یه سال بعد عروسیمون دیدم ولی نزاشتن جدا شم هم شوهرم هم خانواده ها بعد از اونم تو ۵ سال چیزی ندیدم

بجای این حرفا باید به این فکرکنی چرا خیانت میکنه،چقدر تو مقصری،ودنبال راه حل باشی

اینم درسته ولی با بعضی مردا هرچقدر خوب باشی عوضی تر میشن

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

خیانت چه دلیلی جز هرزگی و تنوع طلبی داره ؟ زنش حاملس 

بچش تو شکم زنشه 

چرا انقد بی رحمن؟! 

واقعا هیچ توجیهی نداره خیانت 

یه سال بعد عروسیمون دیدم ولی نزاشتن جدا شم هم شوهرم هم خانواده ها بعد از اونم تو ۵ سال چیزی ندیدم

بعد پنج سال. دوباره شروع کرده

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

الان با خانوادت حرف بزن جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

هیییی خدااا دلم گرفت اعصابم داغون شد اخه چرا مردا اینجورین ..من میام نی نی سایت شوهرم‌میگه نرو این چیزا رو نخون رو فکرت و روحیه ت تاثیر‌میزاره ..من واقعااا بهم میریزم خاک تو سر این جور مردا زن حامله رو هم اذیت میکنن 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

قبل ازاینکه مثل تاپیک قبل همه دختره رو آسفالت کنن اعلام کنم اون دختراصلاروحشم ازاین ماجراهاخبرنداره

فقط چندبار شوهراستارتر استوریهاشو جواب داده 

اما استارتر با اکانت فیک به اسم دختره باهاش دوست شده و کلی جزئیات دیگه

خیانت چه دلیلی جز هرزگی و تنوع طلبی داره ؟ زنش حاملس  بچش تو شکم زنشه  چرا انقد بی رحمن؟ ...

کلا خیلی بحثش طولانیه درسته توجیهی نداره ولی هیچ خیانتی بی دلیل نیست

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
مرزای بی شعوری رورد کرده 

منم تنشو صبح لرزوم صبح دیرش شده بود داشت میرفت سر کار مامانم زنگ زد ولی قطع شد منم نگفتم قطع شد با گریه گفتم تختو کموده بچرو کنسل کن قرار نیست اینجا بمونم از خونه رفت بیرون هی زنگ زد اس داد نتونستم باهات حرف بزنم قراره کجا بری گفتم به تو چه هر چی زنگ زد محل سگ ندادم