2777
2789
حتی اگه ازنظرشما زشته هیچ وقت نگو دل کسی نشکن.

خودش گفته نظرتونو بگین

منم نظرمو گفتم

اگه قرار ب دل شکستن بود ک نظر نمیخواست نمیتونم واسه اینکه خوشش بیادو دلش نشکنه یه چی الکی بگم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش گفته نظرتونو بگین منم نظرمو گفتم اگه قرار ب دل شکستن بود ک نظر نمیخواست نمیتونم واسه اینکه خو ...

بله منم واقعا دوست داشتم نظر واقعی دوستان رو بدونم 

بله منم واقعا دوست داشتم نظر واقعی دوستان رو بدونم 

اما اون خانوم یه طوری میگه دل نشکن ک‌انگار شما تو خیابون داشتی میرفتی منم صدات کردم گفتم مانتوت چقدر زشته

خب شما خودت نظر خواهی کردی

زشت هم یه اصطلاحیه مث زیباا

خب از نظر من واقعا زیبا نیومده چی بگم

نگو

فاز امثال شمارو نمیدونم تو تاپیکا

استارتر خودش میگه نظر میخوام شما کاسه داغتر از آش میشی

ماشالله امثال شما تو همه تاپیکا هم هستن مث قاشق نشسته

دیگه ریپ نکن چون اصلا حوصلم نمیگیره اعلان مربوط ب شمارو باز کنم

سیریش

اما اون خانوم یه طوری میگه دل نشکن ک‌انگار شما تو خیابون داشتی میرفتی منم صدات کردم گفتم مانتوت چقدر ...

خب ایشون هم از اون دسته افرادی هستند که خیلی دلشون مهربونه و شاید به نظرشون رسیده که نوع پیام شما ممکنه باعث دل شکستن من بشه

شما کاملا درست میگید ، من اگه بدونم نظر همه واقعیه و اون چیزیه که تو دلشونه بیشتر خوشحال میشم چون اونوقت درست میتونم تصمیم بگیرم که از این مانتو استفاده کنم یا نه