2777
2789
تا دوماهگیم ب کسی چیزی نگفتم خجالت میکشیدم ولی الان همه خبر دارن میگن خواست خدا بوده منم باهاش کنار ...

من فقط غصه دخترمو دارم..ما های اخر برا بغل کردنش..الان شیرش چطور؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط غصه دخترمو دارم..ما های اخر برا بغل کردنش..الان شیرش چطور؟؟

شیر خودمو نمیدم شیرخشک میدم.منم غصه بچمو خیلی میخورم .حکمت خدا بوده عزیزم توهم غصه نخور 

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

میگم راستی نی نی اولت چیه؟؟

پسر.شما چند سالتونه؟؟باورت میشه من بیست هفت سالمه  اول زندگی خودم سه تا بچه دوس داشتم واوردم بعدش گفتم دیگه نمیخوام بعد چهارسال دوباره ناخواسته باردارشدم پسرم ک دنیا اومد گفتم دیگه بسمه اصلا بچه نمیخوام نمیدونم چحوری غز دسام ذر رفت حتما حکمت خدا بوده الانم پنجمی رو باردارم بچمم تازه پنج ماهشه خودمم ک سه ماهمه

پسر.شما چند سالتونه؟؟باورت میشه من بیست هفت سالمه  اول زندگی خودم سه تا بچه دوس داشتم واوردم بع ...

ماشاءالله 😇ووووویی چه مامان جوونی..سخته ولی نه؟؟حتما زود عروس شدین شماهم..

من۱۹..

ماشاءالله 😇ووووویی چه مامان جوونی..سخته ولی نه؟؟حتما زود عروس شدین شماهم.. من۱۹..

بچه اولمو تو ۱۸سالگی اوردم امسال دوتا بچه مدرسه ای دارم.خوبیش اینه ک باهم بزرگ میشن وهمیشه یاهم درحال بازین منم کیف میکنم اینارو میبینم. خداروشکر خدا اگه بچه بده صبرشوهم ب ما میده