2777
2789
عنوان

حیوون خونگی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خرگوش لوپ دارم به شدت بامزه اس الانم باردار شده و چند وقت دیگ ۷ تا توله خرگوش چشم طوسی به دنیا می ...

من بچه ی دو ساله دارم. باعث مریضی و اینا که نمیشه اینجور گفتی منم هوس کردم بگیرم

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
من بچه ی دو ساله دارم. باعث مریضی و اینا که نمیشه اینجور گفتی منم هوس کردم بگیرم

باید واکسن بزنن سه ماهی یبار ... مگرنا امکانش هست ببماری انگلی بگیرن ک بین انسان و خرگوش مشترکه 

یخورده اع گربه میگی؟ بنظرم همستر خرگوش اذیتاش بیشتر

گربه و سگ از همه حیوونایی که داشتم سخت تر بود

دستشوییشون مثل آدم میمونه 

من آسم دارم و بوی موی گربه هام اذیتم میکرد من دوتا گربه کوچیک داشتم 

خیلی بامزه و باوفان ولی همش باید ازاد باشن یعنی فک نکن بزاری تو خونشون و تموم نه اصلا نباید ت فضای بسته باشن من یکم اذیت شدم سر نگهداریشون دادم ب یکی 

باعث مریضی ک نه اصلا فقط خرگوش از آب میترسه نباید تند تند بشوریش باید بیشتر تابستون ها بدون اینکه سرش زیر آب بره یکم بشوریش غذا هم جز یونجه که خوراک اصلیش هست چیزی بهش نده حالا در کنار غذای اصلی کمی جعفزی بدی با نون خشک بد نیست 

آزاد میزاری تو خونه ؟؟؟؟ کثیف کاری نمیکنن؟؟

نه یاد میگیرن خودشون بعد یک مدت

گربه هام یک سطل پر از خاک گیاهی داشتن که از دامپزشکی گرفته بودم 

گذاشته بودم تو یکی از اتاقای خونمون کلا واسه اونا بود و اونجا میپریدن رو مبل و کلی بازی میکردن هروقت دسشکیی داشتن خودشون میرفتن تو سطل

خرگوشمم فضله داشت که با دستمال جمع میکردم تا یک مدت دیگه خودش فهمید و بیرون دسشویی نمیکرد چندساعت یکبار میزاشتم تو قفس دستشویی کنه

همسترمم همینطور

مرغم فقط دستشویی میکنه که اونم میدونم حالت دستشویی داشتنشو زود میزارم تو بالکن

اینا همه تو خونه مامانم اینا داشتم

ولی چندماه دیگه میخوام برم خونه خودم

باعث مریضی ک نه اصلا فقط خرگوش از آب میترسه نباید تند تند بشوریش باید بیشتر تابستون ها بدون اینکه سر ...

ای وااااای چراااا میشوری خرگوووشششتوووووو 

خرگوش اصلاااا نباید بشوری اصلااااااا خودشون تمیزن هردیقه تمیز میکنن خودشونو خرگوش اصلا نباید اب بخوره من با یک دامپزشک درارتباطم ک چکاب میکنه میگفت یک قطره نباید اب بخوره براش پد گرفتم با پد دست و پاهاشو تمیز میکنم