2777
2789
عنوان

روز ملی گل و گیاه مبارک

165 بازدید | 6 پست

بیست و پنجمین روز از خرداد ماه در واقع هشتاد و هفتمین روز از بهار در کشور ما روز گل و گیاه نامگذاری شده است. به یاد آن روزها که تمام خانه ها گل و گلدان حضور داشت و حیاط ها طراوت.
روزگاری، قبل از آنکه سرگرمی و دل‌مشغولی پدران ما تلویزیون شود، زندگی همه‌ی آن‌ها به گل و گلدان‌های شمعدانی گره خورده بود و آب دادن و حفاظت و چیدن برگ‌های زرد، روزهای خوش و ناخوش آن‌ها بود. دهان گود گلدان را خاک کردن، قلمه‌زدن و دیدن ریشه دوانی و قوت گرفتن ساقه‌ها و انتظار نشستن برای بهار و فصل روییدن گل و بعدازظهر تلخ پایان عمر گل را دیدن، بخشی از زندگی آرام پدران ما بود، و این رسمی بود که به ما منتقل نشد.

كاشتن گل و گياه و يا دريافت هدايايى مانند گل می‌‏تواند بيش از هر چيز شادى و طراوت را به انسان هديه دهد. پژوهش‌‏ها نشان می‌‏دهد خريدن گل، كاشتن گل و گياه و به طور كلى نگاه كردن به گل، باعث برانگيخته شدن احساس شادى، آرامش و طراوت، مثبت‏‌انديشى و دورى از غم و اندوه می‏‌شود.

حضور گل و گیاه در فضای مسکونی بستر بسیار مناسبی برای آرامش روح و روان انسان ایجاد می کند و همه روان شناسان به تاثیر روانی گل بر انسان تاکید کرده اند.

روز نی نی سایتیای گل هم هست یانه؟😅

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تبریک میگم. ممنون بابت تاپیک های مفیدتون. من تاپیکتون رو ذخیره کردم هر از گاهی سر میزنم. علاقه زیادی ب گل و گیاه دارم ولی نمیتونم نگه دارم معمولا گل های اپارتمانیم بیشتر از سه 4 ماه دووم نمیارن.😟😟.منتظر تاپیک های خوب بعدیتون هستم🌱🌱🌿

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام تبریک میگم. ممنون بابت تاپیک های مفیدتون. من تاپیکتون رو ذخیره کردم هر از گاهی سر میزنم. علاقه ...

سلام،خیلی ممنونم.نگهداری از گلها فقط یکمی اطلاعات و حوصله میخواد،که اون هم به مرور ژمان درست میشه.

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه  بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، تکثیر کاکتوس و شناختآفات گل و گیاه آپارتمانی ،انواع کاکتوس خانگی، نحوه رشد آن ، نگهداری کاکتوس در منزل قرار داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره. خوبی این سایت اینه کهمشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید