2777
2789
عنوان

چرا ترکوندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد یه سری وحشی عقده‌ای که فکر می‌کنن فقط تفکر خودشون درسته ترکوندن. 

متاسفم براشون

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

خدایی شوهرش خیلی باوجدان بوود....چی رومیخوای بدونی؟اینکه بااختلال شخیصیش کناراومده پابه پاش بوده همراهیش کرده...تنهاش نزاشته ترکش نکرده....

واقعاشوهرنکرده یه فرشته داره

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

برا منم بگید تا اونجا که وسط خیابون از ماشین فرار کرد

و واقعا از تمام وجودم کسایی که گزارش میزنن لعنت کردم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من از ترس داشتم سکته میکردم اون خانم با داستانش حالمو بد کرد شوهرمم شب کاره خیلی میترسم

تا جایی که من خوندم ترسناک نبود. برا اسی دلم سوخت. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
من صفحه ۱۲بودم چیشد؟

منم کامل نخوندم

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
دگم چیه؟

متعصب

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
اره روحیه امو از دست دادم همش حالتاش میاد جلو صورتم میترسم

نخون نخون نخون

تا دوس نداشتی تاپیکی برو بیرووون

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

آخه چقد شما لعنتي اين لعنتياااااااا

ايشالله هركي تاپيك ميتركونه الكي خودشم ي روز بتركه

آمين

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
دُگم چیه خدایی؟

یعنی متعصب

موضوع تاپیک چی بود؟ جن و ماورا یا مرگ و ...

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
موضوع تاپیک چی بود؟ جن و ماورا یا مرگ و ...

نه بابا

یه خانمی اختلال دو قطبی داره 

،شوهرش کمکش می‌کرد.

،