2777
2789
عنوان

هرکس دوست داره زن موفقی باشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36683 بازدید | 3613 پست
سلام. خدا قوت من امروز پریود شدم و از صبح تهوع شدید داشتم و تو ماشین تو راه اداره کم مونده بود بالا ...

عزیزم اختیار داری دستور کجا بود🤪

شما تاج سری

همین جا بدیم گزارشو ، راحت باش گل دختر، 

اهوم متاسفانه ماهی ی بار هممون این درد رو می کششیم🤦🏼‍♀️ مرسی گل دختر که اومدی و گزارش زدی 😍 تو فعال و پویا و محشری، بهت افتخار می کنیم😍

الهی شکر تصادفت بخیر گذشته❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلاااام😍😍😍😍😍😍

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

امروز روز اول چالش ورزش بود😍😍💪💪💪

من توی صفحه ۱۰۶ تاپیک گزارش دادم که ورزش رو انجام دادم😍 

گل دخترامونم اومدن و گزارش دادن 👇👇👇

عزیزای گروه مثل:  بانوز، زیخانم ۱۲، شیییت، آناهیتا۴، پرستو۷۰، زرا۸۲، آیناز۲۰۲۰، بانوی شکار

❤❤❤❤❤❤

این دوستای گلم فقط گزارش زدن بقیه کجایین پس🤪از ۶۰ نفر بیشتر توی نظر سنجی رای دادینا🤪😂

عیبی نداره الهی هرجا هستین موفق باشین😍😍😍😍

می خوام امتیاز بزارم برای چالشا 

هرکس برای چالش خودش بیاد و گزارش بزنه ۲ امتیاز می گیره و هرکس بعد تگ کردن من بیاد فقط یک امتیاز🙃

از آخر امتیازای هر کدوم از بچه ها بیشتر باشه برنده میشه، البته مطمئنم خیلیاااااا برنده میشن و امتیاز مساوی زیاد خواهیم داشت🙈😍چون همه فوق العادن این جا😍😍😍😍

@تیناز71  

@saeedeh6990 @اسمونم @سروکاج @12345qwert  

عزیزم شبا باید زود بخوابی  اگر عادت به دیر خوابیدن داری ادامه بده ولی اگر حس می کنی داری ضرر م ...

درسته

بچه کوچک دارم 

شبا نمیتونم زود بخوابم 

ولی شدیداً دوس دارم سحر خیز باشم

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

سلام سلاااام😍😍😍😍😍😍

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

عزیزای گروه مثل:  بانوز، زیخانم ۱۲، شیییت، آناهیتا۴، پرستو۷۰، زرا۸۲، آیناز۲۰۲۰، بانوی شکار

❤❤❤❤❤❤

این دوستای گلم فقط گزارش زدن بقیه کجایین پس🤪از ۶۰ نفر بیشتر توی نظر سنجی رای دادینا🤪😂

هرکس برای چالش خودش بیاد و گزارش بزنه ۲ امتیاز می گیره و هرکس بعد تگ کردن من بیاد فقط یک امتیاز🙃

از آخر امتیازای هر کدوم از بچه ها بیشتر باشه برنده میشه، البته مطمئنم خیلیاااااا برنده میشن و امتیاز مساوی زیاد خواهیم داشت🙈😍چون همه فوق العادن این جا😍😍😍😍

@siinaa  

@پسرچوچولوی۹۹  

@روبالشتی  

@بهاره_شاداب  

@بعدازتومردم‍ 

سلام سلاااام😍😍😍😍😍😍

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

❤❤❤❤❤❤

@بعدازتومردم  

@آرتمیسبانو  

@ارمیا77  

@فاطمه90  

@saa24  

سلام سلاااام😍😍😍😍😍😍

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

❤❤❤❤❤❤

@pinkworld    

@aramesh_rooh    

@حلوالوزدماوند‍ 

@mamanjooon    

@خدایمکافیست‍ 

سلام سلاااام😍😍😍😍😍😍 ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ امروز روز اول چالش ورزش بود😍😍💪💪💪 من توی صفحه ۱۰۶ تاپ ...

سلام دوستای عزیزم خوبین خوشین سرحالین منم خوبم شکر ورزشمو انجام دادم راستی خیلی منتظر بودم و پستتونو ندیدهبودم موفق باشین❤

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

من دیروز قران خوندنو شروع کردم البته سعی میکتم خودم از عربیش مفهومشو بفهمم یکمم از ترجمهذکمک میگیرم و البته خودمو مخاطب قران قرار میدم و میخونم😍واقعا عالیه دید ادم باز میشه

نرمشم فعلا یه چند روزی عقب میندازم کمرم داغونه🤪

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
سلام سلاااام😍😍😍😍😍😍 ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ امروز روز اول چالش ورزش بود😍😍💪💪💪 من توی صفحه ۱۰۶ تاپ ...

سلام اسی جونی😍💋🌹🌹🌹🌹🌹صبح ابری قشنگ تابستونیت به خیر عزیز دل🌬🌫🌪امروز من سحرخیز شدم صبح زود بیدار شدم.۵ تا قیچی✂️۵ تا پروانه🦋و چند تا حرکت با صندلی انجام دادم.🛋.

گزارش_ورزشی#  

چشم رنگی جونتونم😍🤍😂
سلام دوستای عزیزم خوبین خوشین سرحالین منم خوبم شکر ورزشمو انجام دادم راستی خیلی منتظر بودم و پستتونو ...

الهی شکر عزیزدلم 

خداقوت😍😍😍، من از خستگی خوابم برد نتونستم تگ کنم🤦🏼‍♀️😅 توی صفحه قبل نوشتم بچه ها میام فردا تگ می کنم 😂