2777
2789
عنوان

هرکس دوست داره زن موفقی باشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36683 بازدید | 3613 پست

سلام دوستان همگی خوبین خوشین من امروز ساعت ۵ و ۲۰ دقیق بیدار شدم خداوند قبول کنه نماز صبحمو خوندن یکم قران خوندم ساعت ۶ رفتم پیاده روی تا ساعت ۷.۳۰ امدم خونه ۱۵ دقیقه حلقه زدم یکم به خونم رسیدم صبحانه خوردم بچه هامو حمام کردم مانتو برای خودم برش زدم که انشالله فردا بدوزم ناهار درست کردم ساعت ۲ تا۴ هم خوابیدم تا فعلا که خداراشکر رضایت بخش بودم اسی جون من الان نوشتم شاید تا شب نتم تموم شه نتونم بیام 

تاریخ ۹/۹/۹۹ به بهترین ارزم رسیدم .امیدی هست چون خدایی است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@حانی_بانو   گلم اینجا که میخواستی

مرسی خانووووم❤

تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌  سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕
سلام عزیزای دلم خوبین؟ شب همتون بخیر  امشب دیر تر خدمتتون رسیدم ببخشید یک مشکلی برام پیش اومد ...

سلام عزیزم  

دمت گرم که چالش رو شروع کردید  

امیدوارم شادی و سلامتیت روز افزون باشه  

و چه کاره خوبی میکنی که به مشکلاتت بیش از حد توجه نمیکنی تا به لطف خدا هررررررچه زوووودتر رفع بشه  

من هم امروز یک تغییر اساسی توی برنامه ریزیام دادم و میدونم باید کمی باهاش کلنجار برم تا عادت همیشگیم بشه  

اما ورزش امروزم رو کردم  

و در راستا با این چالشها به همه دوستان کتاب اثر مرکب اثر دارن هاردی رو پیشنهاد میدم

تا با اشتیاق بیشتری این قدمهای پر ثمر رو بردارید  

در کل امیدوارم همیشه گروهمون پر از حس و حال خوب و پیشرفت و شادی باشه