2777
2789
اره اما قد طلا چند برابر نشده طلا خیلی خوبه

اره طلا خوبه ولی بنظر من ملک حرف اولو میزنه خودم سودی ک از ملک کردیم از طلا درصد کمتری کردیم سال ۹۶ اونم نیمه دومش ی اپارتمان گرفتیم الان دقیقا ۵ ۶ برابر شده.اگه پول واسه ملک یا زمین برسه سود اونا بیشتره اما واسه اینکه پول بی ارزش نشه طلا خریدن اونم بدون اجرت واقعا عالیه یا اگه مدت بیشتری بخوای بمونه مثلا ده سال اینا سکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره طلا خوبه ولی بنظر من ملک حرف اولو میزنه خودم سودی ک از ملک کردیم از طلا درصد کمتری کردیم سال ۹۶ ...

ولی من اصلا خوشحال نیستم چیزی گرون بشه،واقعا یه خونه چی داره مگه،انقدر گرون کردن جوونا هم حسرت دارن،یه عده یه شبه کلی پول روی پولشون میاد

استارتر فقط بخر شک نکن ده بیست تومن شاید بیاد پایین اما بازم میره بالا من خودم نیم سکه بود س تومن نخریدم چون کرونا بود میترسیدم برم بیرون اخر هفته پیش مجبور شدم رب بخرم چون زیاد باید رو میدادم شماام میگم ک بخر ضرر نمیکنی اما اینجوری قصدت نباشه الان خریدی هفته بعد بفروشی 

ولی من اصلا خوشحال نیستم چیزی گرون بشه،واقعا یه خونه چی داره مگه،انقدر گرون کردن جوونا هم حسرت دارن، ...

دقیقا عزیزم منم خوشحال نیستم مثلا سال ۹۶با ۲۰۰تومن میشد سانتافه خرید ی ی اپارتمان اما الان چی واسه ی چینی باید کم کم ۴۰۰ ۵۰۰بدی وسیله خونه همونجور چنان بالا رفته ک اصلا جراتدنزدیک شدن بهشونو نداری واقعا زندگی سخت شده روز به روزم بدتر میشه

واقعا من یکم پول دارم می خوام واسه دخترم گوشواره بخرم قصد فروش هم ندارم تا بزرگتر بشه یعنی بخرم

شک نکن برو بخر.من واسه خودم و دخترم ۶۶۰ بود خریدم پول داشته باشم بازم میخرم.طلا سرمایست مطمئن باش تا گرمی ۱ هم میره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹