2777
2789
عنوان

غار عليصدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3505 بازدید | 39 پست
ولی بهتره تو گرما نری  میپزی

تو غارم گرمه مگه ؟

فصلش كي هست پس

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
از همدان تا غار75کیلومتر فوق العاده زیبا بود ما پارسال برج6 رفتیم خیلی شلوغ بود ظهر بلیط گرفتیم غروب ...

چ زيااااد😰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فك كنم واسه يه بار رفتن خوب باشه چون نرفتم تا حالا

آره برا یه بار رفتن خوبه😍

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
من خودم همدانیم به نظرم ارزش یکبار تجربه کردنو داره

الان فصلش نيست بيام عزيزم ؟

از همدان تا غار75کیلومتر فوق العاده زیبا بود ما پارسال برج6 رفتیم خیلی شلوغ بود ظهر بلیط گرفتیم غروب ...

از ظهر تا غروب چيكار كردين پس كه حوصلتون سر نره ؟ 

اطرافش مركز خريدي جاي تفريحي چيزيم داره ؟

ن من همدانم هوا عالیه خنکه داخل غار هم سرد میشه لباس بردار

چ خوووب ممنون عزيزم

من رفتم حوصله ام سر رفت یک ربع اولش خوبه .توشم خیلی خیلی سرد بود با اینکه تابستون رفتم .

اره همدان هواش خنكه😍

منم كه از گرما متنفررر

تو غارم گرمه مگه ؟ فصلش كي هست پس

نه توش خوبه خیلی خنکه 

ولی خوده شهرش شهر گرمیه 

مخصوصا گنجنامه که بری ، یه خیابون داره کاملا عمودیه😂اگر ماشینتون خیلی قوی نباشه ممکنه خاموش کنه یهو برا ما این اتفاق افتاد ، بعد باید ماشینو پارک کنی یه مسیری رو پیاده بری 

من که گرما زده شدم 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
الان فصلش نيست بيام عزيزم ؟

چرا اتفاقا ما این فصل ها مهمون زیاد داریم میبریم خوبه

خود منطقه علیصدر خب الان خیلی گرمه اما داخل غار چه تابستون چه زمستون دما ثابته

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
از ظهر تا غروب چيكار كردين پس كه حوصلتون سر نره ؟  اطرافش مركز خريدي جاي تفريحي چيزيم داره ؟

اطرافش جای تفریحی نیست آخه بیابونه فقط چن تا غذا خوری بود و چن تا مغازه که وسایل سفالی وسوغاتی می‌فروختمن ما تا غروب ی نهار خوردیم مو شوهرم تو ماشین استراحت کرد منم با بچه ام بیرون بازی میکردیم ولی حوصلمون سر رفت تا غروب

کاربری قبلیم ترکیده به لطف نی نی یار جان از سال 96عضو نی نی سایتم