2777
2789

خانما کمک

من با پسر عمم ازدواج کردم

مشکلی که دارم اینکه همه عمه هام و مادربزرگم اینا هر روز جمع میشن خونه یکی از عمه هام

هر روز شام و ناهار اونجان

مادرشوهرم و خواهرشوهرمم که با یه هفته اونجا تلپ میشه

هر از گاهی زنگ میزنن که ماهم بریم

اما من دوست ندارم برم به چند علت

١.چون خودم واقعا توانایی مهمون دادن ندارم ینی درامدمون جوری نیست که بتونیم زود به زود مهمونی بدیم و بدمم میاد بدون عوض بذارم کار یکیو

۲.از شوهر عمم خوشم نمیاد

۳.کارشون فقط غیبت و اینجورچیزاس

وقتی ام نمیرم همسرم تنها میره و از منم ناراحت میشه 

چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😑خب روزایی ک میدونی دورهمیه تو برا خودت و همسرت یه برنامه ۲نفری بریز مثلا پارک پیکنیک سیما وگردش و.... ک تماس هم گرفتن شما هم برا اونا بهانه داشته باشی هم همسرت

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
یا هر دو نرید یا اگه همسرت رفت شما هم برو...مثل جاریم باشه مثل کوه تکون نمیخوره ک لطف کسی رو جبران ک ...

همسرم خیلی خودمختاره من بهانه امتحان و اینجور چیزارو میارم ونمیرم ولی اون اصلا به روی خودشم نمیاره

😐😑خب روزایی ک میدونی دورهمیه تو برا خودت و همسرت یه برنامه ۲نفری بریز مثلا پارک پیکنیک سیما وگردش ...

هر روز دورهمیه عزیزم

بعدشم همسرم مثل پیرمردا فقط دوست داره تو خونه بشینین مگر اینکه مادرشم باهامون باشه🤨🤨🤨

همسرم خیلی خودمختاره من بهانه امتحان و اینجور چیزارو میارم ونمیرم ولی اون اصلا به روی خودشم نمیاره

باید تو خونه یه سر گرمی باشه ک نره.. مثلا خودمون رو در نظر داشته باش خونه مامان همه جمع باشن و فقط شما نری اونم چون همسرتون مایل نیست..اگه تو خونه تنوع نباشه سخته...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
هر روز دورهمیه عزیزم بعدشم همسرم مثل پیرمردا فقط دوست داره تو خونه بشینین مگر اینکه مادرشم باهامون ...

ینی دونفری هیچ جایی نمیرین😑

سه طلاقش کن⁦☹️⁩چ وضشه من اعصابم بهم ریخت ببخشدا

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
باید تو خونه یه سر گرمی باشه ک نره.. مثلا خودمون رو در نظر داشته باش خونه مامان همه جمع باشن و فقط ش ...

راس میگی عزیزم خونه ما خیلی سوت و کوره نمیدونم چجوری سرگرمی ایجاد کنم