2777
2789
عنوان

حالم بده هعی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 49 پست
نشدم کاش بچمو میداد میرفتم

😔انشالله میده راحت میشی 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم کم برات عادی میشه فقط محکم باش دیگه راحت در موردش حرف میزنی  پیچم بزنه اصلا برات مهم نباشه ...

😔بلاکش کردم میدیدم بدتر اعصابم بهم میریخت 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
خداروشکر کن بچه نداری بچه واقها دست و پای ادمو میبنده

😔اره واقعا تو اقدام بودم یک سال نیمه خدا خیلی دوسم داش

استارتر شما بچه داری؟؟

ن عزیزم

طلاق مثل ازدواج بزرگترین تصمیم وتغییرزندگی یه ادمه.......چون فقط به ظاهرزندگی اون متاهلانیگا ه میکنی وبعدم اینکه طلاق پایان زندگی هست ......اطرافیانت هم اولش میپرسن بعددیگه براشون عادی میشت ....قوی باشه....هرطورفکرکنی همون بشه اگه فکرکنی باطلاق خجالت زده میشه حتمامیشی واگرهم فکرکنی باطلاق نجات پیدامیکنی حتماپیدامیکنی حرفام شایدشعارباشن امایقین پیداکن بهشون

همون بهتر که زودتر خودتو از زندگی یه بی لیاقت بکشی بیرون

انقد بره از اینکارا کنه که تهش همونجا خاکش کنن

شرمنده انقد تند حرف میزنما

ولی اینطور آدما لیاقت یه لمس خانمای متعهدو ندارن بهتره برن سراغ مثل خودشون

توام یه زندگی واسه خودت میسازی که لیاقتشو داری

والا

فضولی نباشه چرا دارین جدا میشین؟؟

تایپکای قبلیم هس شوهرم بددله دم دمی مزاجه 

خیانت میکنه 

سرکار نمیره یکساله

من نمیخام تحریکت کنم که جدا شو یا نشو فقط سوالم‌ازت اینه که تو اینده خودت رو با این مردی که با تعاری ...

پوچ تباه 

پس بروقهرمحل نده

خونه پدرمم 

خداروشکر کن که بچه نداری فک کن تو این محیطی که همسرت شکاکه و بددل بچه ام داشتی الان خودت تنهایی و با توجه به خیانت های که قبلا بهت کرده پس دیگه لازم نیست بری و صفحه اینستاگرامش رو دنبال کنی این شخص بیماره و شمارو هم مثله خودش بیمار میکنه