2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
اگ به طوهرت نگی گناهه باید بدونه بهش بگو لطفا

خخخ یارو میخواد قتل مرتکب بشه،بعد تو میگی به شوهرت نگی حامله ای گناهه خخخ این اگه گناه حالیش بود که سقط نمیکرد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پولشو دارین چرا میخواین یه انسان و بکشین هدیه خداس 

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
وضعیت خوبی نداری منم پسرم دوسالو ۱۰ ماهس اگه ناخواسته باردار شم نگهش میدارم  اگه مشکل مالی ندار ...

مشکل مالی نیست ولی خیلی سختمه پسرم هنوز کوچیکه همین یه بچرو با کمک مامانم نگه داشتم چه برسه که دومی ام بیاد 

منم یه بچه فلج مغزی و یه بچه دوسال و نیمه دارم 

خداخواسته باردار شدم با اینکه توی بدترین شرایط هستم ولی شوهرم اجازه نداد سقط کنم و خودمم از خدا ترسیدم سقط کنم

توهین.ممنوع#  ‍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

گناهه نکن بچت ک سنش خوبه بزار بیاد باهم بزرگ میشن خواهرمن بچش ۶ماهه بود باردارشد الانم خییلی خوبن

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

عزیزم اصلا سقط نکنیا

اگه این کارو کردی 

دور از جون

چنان از در و دیوار برات بلا میباره که نگو

چرا میخوای سقط کنی؟ 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
دوتا نمیخواستم همون اولی بیش تر به خاطر شوهرم میخواستم پسرم هنوز خیلی کوچسکه نمیتونم با این شرایط ی ...

دیگه خدا داده،خودشم کمکت میکنه،خیلیا حتی بچه شیر به شیر دارن،شما که خوبه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مشکل مالی نیست ولی خیلی سختمه پسرم هنوز کوچیکه همین یه بچرو با کمک مامانم نگه داشتم چه برسه که دومی ...

چه راحت بخاطر خودت فقط میخوای یه انسان و به قتل برسونی 

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
مشکل مالی نیست ولی خیلی سختمه پسرم هنوز کوچیکه همین یه بچرو با کمک مامانم نگه داشتم چه برسه که دومی ...

میدونم‌ک خیییییلی سخته اما الان وقت فکر کردن ب این موضوع نیست چون ی موجود زنده تو شکمته از فردا مامان قوی تری شو 

عزیزم اصلا سقط نکنیا اگه این کارو کردی  دور از جون چنان از در و دیوار برات بلا میباره که نگو ...

سن بچم خیلی کمه نمیتونم جمع و جور کنم خودمو زندگیو 

بعدشم با این وضع کرونا که معلوم نیس کی از بین بره