2777
2789
عنوان

جواب تست مثبت کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همین تفکر میرید بیرون و رعایت نمیکنید،اونوقت روز به روز امار داره میره بالاتر

عزیزم تو مدیون منی اگه من تو ۴ ماه قبل رفته باشم بیرون، تفریح یا هر چی... به جز کتاب خونه و سوپر مارکت.... 

دلیل نمیشه یکی مقاله بخونه و اطلاعات داشته باشه بهش انگ بزنیم😒 

فرهنگ#  

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
دارم سکته میکنم 4ماهه خودم ودخترم تاسرکوچه نرفتیم اونوقت شوهرم از صبح تاالان رفته مراسم عموش همش گری ...

انشاالله هیچی نمیشه😓 ای خدا از دست این بی فکری آقایون🤦‍♀️

یعنی در رفت  امده؟😓 خودشو قرنطینه نکرده؟😓

قرنطینه کجا بود یه هفتع میمونن زود درمیان بیرون

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزم تو مدیون منی اگه من تو ۴ ماه قبل رفته باشم بیرون، تفریح یا هر چی... به جز کتاب خونه و سوپر مار ...

میشه اسم مقاله ای که خوندی رو بگی اخه الان یه پروفسوری گفته ویروس جهش جدیدی پیدا کرد 

و خدا بیدار است💚محو تماشای گام لرزان غزالی که همین ثانیه ای پیش بدنیا آمد...تو ندیدی او را؟..😊💕
عزیزم مسئله مخالفت نیست،من پرستار بخش کرونا هستم، کل بیمارستان ما مریض کرونایی خوابیده و دارم مرگ ان ...

اینجور جاها همه پرستار میشن😂😂 اوکی... 

هر چی باشه از محققین کشورای اروپایی بیشتر نمیدونی عزیزم....  اوکی. همونکه شما میگی درسته😊 بای🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
ولی برای خیلی ها حتی بدون بیماری زمینه ای کشنده است،آدم نمیدونه بدنش چه دفاعی در برابر کرونا داره

دقیقا، منم از همین میترسم نمیدونم بدنم‌چقدر پام وایمیسته😓 ای خدا😭😭😭😰😰😰