هرکی واسم فال بگیره و راست در بیاد هزینه شو پرداخت میکنم
خیلی به فال نیاز دارم
ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم................... عزیزترینم
تو سایت جواب نمیده عزیزم منم ی پیج دیگه ازش داشتم ب اون پیام دادم اینو داد بهم
ممنونم عزیزم
ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم................... عزیزترینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی جواب فالت شد این: داخل گذشته تو غم و اندوه زیادی دیدی و الان زندگیت در راستای تعغیرات مهم و اساسی هست که روشن هم هستن و یک ادم حسود و درو داخل زندگیت وجود داره
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍 ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓