2777
2789
عنوان

کاملا زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 44 پست
عزیزم امپول جلوگیری باعث میشه طرف پریود نشه زن عمویه من ۷ماه پریود نشده بود با دکترو دوا درمون پریود ...

نه من شکمم اینام باد نکرده فقط دو روز پریود شدم دیگه نشدم اصلا

🥰😍🤩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بيسن اين امپولا واقعا عوارض داره ديگه اصلااا نزن

به شوهرت بگو مراقب باشه برايه اون كه راحت تره و ضرري ام نداره

برايه اين مشكلتم برو دكتر حتما خودسر قرص اينا مصرف نكن

هم برايه پريودت هم برايه وزنت برو دكتر 

من پسرم نه ماهشه سه باربعداززایمان آمپول زدم مثلا دوماه پری نمیشم بعدیکماه لکه بینی دارم قرص میخورم دوباره پاک میشم .ولی همچنان لاغرم چاق هم نشدم خواهرم ومامانم قبلا میزدن پری نمیشدن وچاق هم شدن

امتحان نکردم اینو.حتما جوتب میده خداییش؟؟

من تاثیر دیدم ازش ولی بدنها فرق داره کلا خیلی خاصیت داره چاق کننده هست 

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 
بنظرم وقتی امپول بهت نسازه چاق یا عصبی یا لاغرت میکنه یا صورتت لک میفته اگه تغییری نکردی یعنی امپول ...

چاق نشدم عصبی هم فک نکنم ولی تا دلت بخواد لاغر شدم سه روز قرص ال دی خوردم بعدش دو روز پریود شدم دیگه نشدم.بخاطر کمر دردم دیگه نزدم آمپول رو

🥰😍🤩
چاق نشدم عصبی هم فک نکنم ولی تا دلت بخواد لاغر شدم سه روز قرص ال دی خوردم بعدش دو روز پریود شدم دیگه ...

ولی بنظرم اگه بتونی طبیعی جلوگیری کنی خیلی خوبه چون همه ی این چیزا ضرر دارن مثل قرص وامپول و.......

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من ماماهستم از عوارض امپول درسته که پری نمیشی ولی حامله میشی باید شروع کنی قرص خوردن اگ میتونی &nbs ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید من ی سقط داشتمو بعد ۴ ماه اقدام کردم با متفورمین و لتروزول و یه امپول ولی برا اولین بار تو عمرم پریودم ۱۶ روز عقب افتاد و بعدش پریود شدم دکترم رفتم سونو شکمی کرد گفت کیست نداری من پریودام بعد سقطم کمی بهم ریخته بود ولی نهاااایت در حد ۵ روز بنظرتون دلیل عقب افتادن پریودم تا این حد چی بوده پس؟ینی این ماه میتونم باردار شم؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم