1 سال پیش با یه پسری اشنا شدم اولش فک میکردم حرفاش الکیه دروغه منم باش راه اومدم بعد دیدم وابستم شده خوب منم اولش بدم نیومد ازش ولی یجاهایی گفتم قیافش ب من نمیخوره زشت نبود ولی خشکل خشکلم نبود هیکلش خوب بود ولی 24 سالش بود ادعا میکرد اولین دختری هستم ک تو زندگیشم واقعنم همجوره ثابت کرد خیلی وقتا غر زدم سرش اذیتش میکردم همه جوره باهاش قهر کردم ولی بام راه اومد خیلی خوب درکم میکرد حتی یه دفعه ام حرفای مورد دار و اینجور حرفا نزد بهم ، برنامه نویس کامپیوتر بود درامدشم خوب بود شاید تو 24 سالگی واقعا بهم ثابت کرد مرده من بعد 6 ماه ک باهم بودیم اومدم پیام دادم بهش ک بابام و مامانم نمیذارن تو بیای خواستگاری و... الکی سرهم کردم یه چیزایی خیلی تلاش کرد بیاد خودش پا یش بذاره ولی من چون واقعا قسدم ازدواج نبود باهاش و گیر افتاده بودم یجورایی یعنی پسر خوبی بودا ولی من رو ازدواج باهاش فک نمیکردم همین دوستی مثلا خوب بود بهونه کردم گفتم بابام نمیذاره خیلی اصرار کرد ولی قسمش دادم خواهش کردم نیاد دم خونمون و بگذره از من فهمیده بود فک کنم ک نمیخامش خیلی برا ازدواج یه تیکه ای هم اندخت منم گفتم عیب نداره خوب از دسش راحت شدم خیلی سخت بود برام فهمیدم منم وابستش بودم اصلا نمیدونم چم بود دوباره بعد 4 ماه دلم هواشو کرد اخه خیلی مهربون و خوب بود درک میکرد دوباره بهش پیام دادم اونم خوشحال شد ولی گفتم بابام گفته اگ مثلا سربازیتو این کارتو دائم کنی شاید رضایت بده از خودم در اوردم الکی گفتم ببینم چی میگه تو بسیج اینا بود کلنم نماز و روزه و ایناش ب جا بود یعنی اعتقادی هم بهم نمیخوردیم خیلی البته خونواده من مذهبین ولی من خودم مانتوییم نماز و روزه ام شاید نگیرم ولی اون تشویقم میکرد بگیرم و... خلاصه بعد یمدت گفت دارم کارامو درست میکنم پاسدار سپاه بشم پاسدار وظیفه بشم کم کم استخدامم میکنن یکاری هم تو شرکت پیدا کرد میرفت سرکار درسشم میخوند قرار شد اخرای رمضان نزدیک عید فطر اینا بیان خواستگاری اونم با مامانش و اینا گفت بود همه رو گفته بود من یه هفته قبل دوباره فکرامو کردم گفتم نمیتونم اخه هیچ حس جنسی کشش جنسی یا علاقه اونطوری بهش نداشتم بهش گفتم من خیلی سعی کردم عاشقت بشم ولی نتونستم نشد . گفتم بهم پیام نده دیگ بذار فراموش کنیم همو . الان از عید فطر خیلی میگذره من دوباره دیشب بش پیام دادم اصلا جوابمو نداد نصف شب با یه خط غریبه پیام برام اومد ک بازیچه کردن خوب نیست ! یاد بگیر آدم عاطفه داره ، شخصیت داره من هیچ میلی ندارم دیگه باتو رابطه رو شروع کنم نه اینکه کسی تو زندگیم باشه نه کلاازت بیزارم عشق من فقط مادرمه که تو هر شرایطی دوستم داره . بازیم نمیده . میبخشمت به شرطی که دیگه نبینمت ....
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁