2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فرم دهیشو انجام دادم عالی شدش البته مال من بزرگ بودش الان خیلی راضیم    

چقدر هزینه کردین یعنی دیگه اصلا فرمش تغییر نمیکنه حتی اگه دوباره باردار بشین و  بچه شیر بدین 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

نه نکن مگه دیوو نه ای اخه خودتو میخوای بریخت کنی  که چی اخه شک نکن پشیمون میشی 

مشکلت چیه اخه 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 
چقدر هزینه کردین یعنی دیگه اصلا فرمش تغییر نمیکنه حتی اگه دوباره باردار بشین و  بچه شیر بدین&nb ...

حدودا 10 تومن سال پیش

نه عزیزم

سلام بهم احترام بذاریم... ترنس فقط ترنس هست نه منحرف
پروتز خدادادی ان😎 پزو_خودتونید#  

بعد ازدواج و دوسال شیردهی بیا اظهار نظر کن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
   حسود.پلاستیکی#    

حسود نیستم ک خودمم 85 ام😊

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
2827
2791
2779
2792