2777
2789
عنوان

جوش صورت

192 بازدید | 12 پست

سلام وای من کلافه شدم هرچه قدر دکتر رفتم حالا دنبال یه راه دیگم من 18 سالم صورتم پر جوش ولی چرکی نیست به طور شدید جوش میزنم کل صورتم پره کسی راه کاری بلده بگه خواهش می کنم اگ میدونید بگینن مرسیی❤🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بخدا از بس همه به روم میارن دیگه دلم نمیخواد جایی برم خسته شدم 

میفهمم.منم مثل توعم.ولی انقدر بهش اهمیت نمیدادم و میگفتم طبیعیه که بقیه هم جرعت نمیکردن چیز بدی بگن بهم

بالاخره دست ادم نیست که

دختری آزاد
والا ی خانومی میگفت روزانه چند تیکه یخ بنداز داخل آب و تا 5 دیقه 5 ثانیه 5 ثانیه صورتتو بکن تو آب یخ ...

اره خوبه منم امتحان کنم هم سرکه سیب و هم یخ شاید نتیجه دیدم 

بله دست میگین دیگه چاره ای نداریم 

به نظرم برو دکتر خوب اگر هم میخوای کاری کنی

اینجا هرکس یه پیشنهادی میده که ممکنه بهت نسازه

چون خودم تجربه کردم میگم حتی تو مترو هم هر کی منو میدید یه نسخه برام می پیچید ولی بهترین راه دکتر خوبه

دختری آزاد
وای بخدا از بس همه به روم میارن دیگه دلم نمیخواد جایی برم خسته شدم 

سلام عزیز دلم جاری من سالن ارایش داره اونجا خیلی دوست پیدا کردم خیلی هم از همه اطلاعات گرفتم واسه سفیدی تجربه استفاده از صابون زرد چوبه خیلی تاثیر داره

اونم فقط و فقط صابون زرد چوبه پارلاک چون تو فرمول ساخت صابونش ترکیبهای خاصی استفاده میکنه خیلی متفاوته از صابونهای دیگه تو انستا برین ببینین هرچی تولید میکنن ببینین   اکثر دوستان من از این مارک استفاده میکنن تو انستا بزنین @PARLAKSOAP

من خودم صورتم جوش داشت باپیجشون اشنا شدم و بهم صابون ترکیبی زرد چوبه و زغال فعال ترکیبی رو پیشنهاد دادن الان اصلا صورتم جوش نداره واقعا دستشون درد نکنه چون ترکیب صابوناشون خاصه تاثیر خیلی میزاره 

دیدم صورتم سفید شده الان به بدنمم میزنم شدم ماه .دوستامم پیشنهاد دادم همشون منو دعا میکنن  

همتونو دوست دارم   

راستی همه نوع صابون دارن اگه بخایین بگین بهشون واستون پیشنهاد چی میدن واقعا استادن

یکی از دوستام ازشون عمده میخره و میفروشه تو ارایشگاه کلی مشتری داره همه جواب گرفتن

هرکی دلش خواست عمده بخره بفروشه هم سود کنه هم خودش استفاده کنه 

واقعا هرکی میخره با خودش مشتری میاره

عزیزم ببین تو باد بری دکتر آزمایش بدی مشکلات بررسی بشه همون طوری سر خود دارو نخور خانم دکتر لطفی خیلی دکتر خوبیه من واسه جای جوش رفتم نگران نباش برو پیشش مطمعن باش جوشات میره اینم شمارشه عزیزم 88989733

من كلي جوش ميزدم و تونستم جوش هاي صورتم رو با محلول نياسيناميد 10% اوردينري درمان كنم، فقط بايد از جاي مطمعن بخريد كه تقلبي نباشه

من همه محصولات پوستيم رو از سايت بيدرنگ ميخرم چندساله و همه محصولاتشون كاملا اصل هستند.

آدرس سايتشو ميزارم واست اگه خواستي ببين: