2777
2789

دلم برای شوهرت طفلی سوخت🤭

اگه کسی بخواد کاری بکنه بدون گوشی و تو یه جای تبعیدی دور افتاده هم باشه کارش و میکنه،محدودیت حریص میکنه آدم و 

بعدا بد میبینی،نکن...

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب همسر حرف گوش کنی داری که از گوشی محرومش کردی اگه گوشی اندروید داشته باشه چه اتفاقی میفته ؟؟؟

عجیبه خودت گوشی اندروید داری نمیگهمن ندارم خب توام نداشته باش ...

استارتر متوجه رفتارت نمیشم واقعا 

مادرم ضربان قلب من است.

بددلی و شکاکی زن و مرد نداره

هر دو میتونن با کنترل و فشار..طرف مقابل رو از زندگی سیر کنن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مرد# حرمت داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

استارتر جان مردی که خورده شیشه داشته باشه بدون گوشی اندروید با گوشی اندروید کار خودشو میکنه خودتو بیخود اذیت نکن ادمه اسکول که نیست

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه تو خونه هم نباشه هر ادمی منع بشه هرکاری بخواد میکنه ینی از صبح تا شب بیرونه کاری بخواد بکنه نمیتونه؟؟؟؟؟؟؟اعتماد داشته باش نمیدونی چه مردایی که چه کارایی نمیکنن گوشی مگه چی داره که بترسی