2777
2789
چرا نمیری سرکار؟ سرت گرم شه

اهل کار بیرون به اون صورت نیستم ...کار خودم رو که تدریس میکنم دوست دارم...به نظرم کاربیرون به اندازه ی انرژی که می‌ذاری حقوق مناسب نمیدن ...دختردایی من با لیسانس دانشگاه سراسری در آموزشگاهی به عنوان مشاور کار می‌کنه  روزی شش تا هشت ساعت..ماهی دو ونیم میدن

مرد ایرانی جنبه ندارع .فردا هی میزنه تو سرت که شوهر گیرت نیومد اومدی سایت همسریابی و خودت اومدی دنبا ...

بله این رو قبول دارم...ولی چند نفر هم شنیدم که گفتند ازدواج های موفقی داشتن از همین سایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سایتا چرت دوست من رفت همشون پسرای داغون بودن بعد یکیشونم 50ملیون ازش گرفت زد ب چاک الانم دوستم ر ...

این سایت معتبره ...و از طریق واسطه به هم معرفی میشن ..و بعد هم دوستتون اشتباه کرد بدون اطلاع خانواده  خودش با پسر ارتباط داشت

من شناختی از اینجور سایتا ندارم ولی اشکالی نداره به نظرم بالاخره اون سایتا هم یه ابزار برا آشنایی هستن مهم اینه که شما طرف رو خوب بشناسین و اگه تفاهم داشتین و به هم خوردین ازدواج کنین

ولی دقت کنین که سایت معتبر و ‌قانونی باشه و اینکه ممکنه بعضی از موردایی که اونجا هستن به درد بخور نباشه که البته همه اینا با شناخت طرف مقابل حل میشه

حتی به نظرم ممکنه اونجا آدمایی باشن که هدفشون ازدواج نباشه پس مراقب این مسئله هم باشین

انسانیت زمانی مُرد که حیوانات در تختخواب خوابیدند امــــا کودکی سر بر سنگ میگذارد تا بخوابد./ انسانیت زمانی مُرد که افرادی که ذره ای از انسانیت بویی نبرده اند هم مدعی طرفدار انسانیت شدند...

فقط ۳۴ سالته مگه چه سنی داری عزیزم 

الان مثل قدیم نیس که تازه طرف توی ۴۸ سالگی بچه دار شده

ازدواج باید پیش بیاد سن و موقعیتو ... ملاک نیست یه کم سخته الان طرف ده سال دوست بودن دوسال نامزدی بعد رفتن زیر یه سقف بعد یدونه بچه میخوان جدا شن فکر کن ده سال دوس بودن دوسالم نامزد چقد از هم شناخت داشتن .... فکر کن حالا از دنیای مجازی 

اهل کار بیرون به اون صورت نیستم ...کار خودم رو که تدریس میکنم دوست دارم...به نظرم کاربیرون به اندازه ...

کار بیرون داشته باش حتما. اصلا هم به حقوقش توجه نکن همین که تو جامعه و تو دید باشه موقعیت های خوبی برات پیش میاد

تو بیا و بمان ... 💜
یعنی اگر اینطور اقدام کنم متناقض با خواست خدا معنی میده؟

نه به نظر من خواست خدا همون اختیار و انتخاب خود ماس

من مخالف جبرم

اینکه بعضیا میگن هر کاری کنی دست تو نیس حرفشون اشتباهه به نظرم

انسانیت زمانی مُرد که حیوانات در تختخواب خوابیدند امــــا کودکی سر بر سنگ میگذارد تا بخوابد./ انسانیت زمانی مُرد که افرادی که ذره ای از انسانیت بویی نبرده اند هم مدعی طرفدار انسانیت شدند...
فقط ۳۴ سالته مگه چه سنی داری عزیزم  الان مثل قدیم نیس که تازه طرف توی ۴۸ سالگی بچه دار شده از ...

نه عزیزم قضیه اینجاست که فکر میکنم وقتی سنم پایین تر از این بود و تا الان خواستگار مناسبی نداشتم ..چه برسه که الان نزدیک ۳۴هستم...با این وجود اصلا امید ندارم از طریق سنتی ازدواج خوب برام بخواد پیش بیاد

نه عزیزم قضیه اینجاست که فکر میکنم وقتی سنم پایین تر از این بود و تا الان خواستگار مناسبی نداشتم ..چ ...

شما نمیدونی که خدا واست چی خواسته ازدواج اصلا به سن ربطی نداره خوبش پیش بیاد به وقتش 

شما نمیدونی که خدا واست چی خواسته ازدواج اصلا به سن ربطی نداره خوبش پیش بیاد به وقتش 

یعنی نظر شما اینه اگر شرایط دلخواه انسانی پیش نیومده، انسان قبول کنه اون تقدیر رو ...و براش تلاشی نکنه؟