2777
2789
کلن ازدواج برای زمانیه ک شما کاملن داری از زندگیت لذت می بری و بعد تصمیم می گیری این سلامت و لذت و ...

اما یه چیز دیگم هستا.وقتی دختر از نظر مالی و مهر و محبت و کلا در رفاه باشه خب ب خودش میگه ب چه دلیل دیگه ازدواج کنم.شنیدم ک میگما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری زندگی کن ک اون خانواده حسرتت رو بخورن.لیاقت میخاس تو رو داشتن ک اونا لایق نبودن

اره تصمیمم اینه به کارایی خودم دوس دارم برسم یه کاری برا خودم مستقلی دست ووپا کنم واقعا تم لیاقت ندارن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه اون نمیتونه شکستم بده فقط باعث شد دیدم بد شه ولی خوب خودمم مقصر بودم که بهش بها دادم.

فدای سرت سخته اما بهش فکر نکن.من خودم یه بار تو عقد جدا شدما.اما باور میکنی دیگه کوفتم یادش نیستم.

اما یه چیز دیگم هستا.وقتی دختر از نظر مالی و مهر و محبت و کلا در رفاه باشه خب ب خودش میگه ب چه دلیل ...

خب این عقیده به این دلیل بوجود اومده که ماها واقعن نگاه غلطی به ازدواج داریم

چه برای زن و چه برای مرد، ازدواج نباید یک ابزار برای رفع کمبودها باشه، چه کمبود مالی و چه شخصیتی. مردی رو تصور کنید که از مادرش محبتی ندیده و حالا می خواد ازدواج کنه برای اینکه یک نوع محبت زنانه دریافت بکنه، خب زندگی کردن با همچی مردی مثل بازی کردن با اتیش می مونه. همین جریان برای خانم هم صدق می کنه. کسی که توی منزل پدرش از نظر ازادی های اجتماعی، مهر و محبت و مسائل مالی در فشار بوده حالا می خواد شوهر بکنه و بدون اینکه به خودش زحمتی بده همه چیزو جبران بکنه

جبران کمبودهایی که ما از طرف والدین داریم فقط به عهده خودمون هست و نه همسر. کسی چه گناهی کرده که بخواد تاوان یک عمر بی مسئولیتی والدین شخص دیگری رو متحمل بشه

ما ازدواج می کنیم برای اینکه رابطه زناشویی یک پیوند بسیار عمیق روحی و عاطفیه که روح انسان رو تغذیه می کنه. من این رو واقعن قبول دارم که هیچکس نه پدر و مادر، نه خواهر و برادر، نه دوست و نه بچه برای ادم نمی مونه اما همسر چرا. 

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
فدای سرت سخته اما بهش فکر نکن.من خودم یه بار تو عقد جدا شدما.اما باور میکنی دیگه کوفتم یادش نیستم.

واقعا؟ 

خوب پس میفهمم حالتو ولی اره فقط گذر زمان حالمو خوب میکنه

خب این عقیده به این دلیل بوجود اومده که ماها واقعن نگاه غلطی به ازدواج داریم چه برای زن و چه برای م ...

دقیقا نامزد من تو خونه ای بزرگ شده بود که محبت بهش نکرده بودن نمیدونم چرا اینجوری بود کل محیتو نمیدید و به همه چی شک داش و اینکه میگف زن باید زور بشنوه اگه ادما تو خونه درست تربیت شن خیلی زندگیا شیرینه

این مشکلاتی ک میگی بخاطر عدم شناخت و اختلاف فرهنگیه

اگ اینا اوکی باشن ینی هم سعی کنی با همسطح خودت باشی و عجله نکنی برای ازدواج و وقت بزاری روی شناخت قبل ازدواج خیلیم رابطه ی خوبی میشه

مارو دور ننداز  
خب این عقیده به این دلیل بوجود اومده که ماها واقعن نگاه غلطی به ازدواج داریم چه برای زن و چه برای م ...

اما من شنیدم پدر مادر دست نیافتنی هستن تا همسر.همسر این نشد یکی دیگه.اما پدر مادر چی؟

واقعا؟  خوب پس میفهمم حالتو ولی اره فقط گذر زمان حالمو خوب میکنه

آره.اوایل خیلی سوال جواب میشدم.یه بنده خدا گفت ۶ماه نمیکشه عادی میشه برات و واقعا هم همین شد.الان بعضی وقتا یادم نیس من عقد بودم.انقد عوض شدم

آره.اوایل خیلی سوال جواب میشدم.یه بنده خدا گفت ۶ماه نمیکشه عادی میشه برات و واقعا هم همین شد.الان بع ...

خوب خداروشکر بنظزت اینقدری زنا اذیت میشن مردام میشن

اما من شنیدم پدر مادر دست نیافتنی هستن تا همسر.همسر این نشد یکی دیگه.اما پدر مادر چی؟

پدر و مادر فقط تا زمانی مسئول بچه شون هستن که اون ادم بزرگ نشده

وگرنه یه ادم بالغ و بزرگسال چرا باید مشکلاتشو به گردن پدر و مادر بندازه؟ کسی که توقع کمک و مساعدت از والدینش داره خواه ناخواه باید دخالت هاشون رو هم در زندگیش بپذیره این درحالیه که خیلی از ماها وقتی به سنین بزرگسالی می رسیم معمولن تفاهم زیادی با پدر و مادرمون نداریم

به علاوه اون عاطفه و مهرورزی ای که ادم نسبت به همسرش داره خب نوع متفاوتی از محبته و طبیعیه که پدر و مادر نمی تونن چنین رابطه ای رو برای انسان به وجود بیارن

اینکه می گن الا این نشد یکی دیگه منظو اینه که اگر کسی با معیارهای ما همخونی نداشته باشه و یا اینکه به ما اسیب می زنه ما مجبور به تحمل اون ادم نیستیم. ولی ازدواج خوب واقعن یک نعمت ماندگاره به نظر من

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد