2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون مرض داریم😂

اخه همیشه از یه مغازه صندل و کفش میگیرم روم نمیشه ازش تخفیف بگیرم اشناست میگم اگه بی انصافی کرده دیگه ازش خرید نکنم. میخاستم برا برادرزادم بگیرم سایز ددوسالش گفت 48تومن بچه گونش

از پاساژ گرفتم 55😢

فدای سرت . دیگه ازش نخر .

ولی اینطور چیزا که خیلی خاص هم نیستن و همه جا دارن ، بهتره از مغازه های حاشیه خیابون بخری همیشه عادلانه است قیمتشون. پاساژها خیلی میکشن روش

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
مرسی عزیزم میخوام بدونم اگه گرون داده دیگه ازش خرید نکنم

خوب ببین اگه‌ میری بیرون از مغازه دیگه اگه دیدی دارن از پشت  یترین ببین چند زدن قیمتشو.ولی زیادم گرون نخریدی.بابا الان یه جیمس ۴تومن من حالا فکر کردم یه ۷۰،۸۰ تومن پول دادی.فوقش ۱۰تومن گرونتر داده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
هیچ وقت فکر قیمت چیزی که خریدین و نکنین بزارین با لذت خرج بکنین تا بیشتر پول و برکت جذب کنین نهایت ...

اخه اینقدرا پول دار نیستم اینو خریدم سی تومن از کارت شوهرم کشیدم 25از پول خرجی ماهانم ده تومنم ده تومنه 

اخه همیشه از یه مغازه صندل و کفش میگیرم روم نمیشه ازش تخفیف بگیرم اشناست میگم اگه بی انصافی کرده دیگ ...

بجگونش گرونه 😐😐😑😑😑😑

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
جمعه بازار ما قبل کرونا نیاوردت جفتی ۱۵،۲۰ تومن بود الان فکر‌کنم ۳۰،۴۰ باسه شایدم همون قیمت قبلیه چو ...

نه بابا 15نمیدن الان دمپای دسشویی که دوتومن بود ب20تومن شده

اخه اینقدرا پول دار نیستم اینو خریدم سی تومن از کارت شوهرم کشیدم 25از پول خرجی ماهانم ده تومنم ده تو ...

بحث ثروت نیست عزیز دلم

بحث اینه که انسان ناخودآگاه خساست و برای خودش نهادینه می کنه تا حدی که چیزی که نیاز داره رو نمی خره

چند روز پیش توی دی جی کالا یه دمپایی همین مدل و دیدم 45 

تفاوت قیمت آن چنانی نداره

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

دیگه چی گرون نیست 

وقتی دمپایی پلاستیکی حموم و دستشویی از 20 تومن شروع میشه این که دیگه دمپایی روفروشی 

دیگه به قیمتش فکر نکن 

مخصوصا که میگی مرکز خرید اطرافت محدوده 

من خودم بخاطر کرونا الان مجبور از نزدیک ترین جا خرید کنم هم گرونه هم زیاد از کیفیتش راضی نیستم 

دیگه چی گرون نیست  وقتی دمپایی پلاستیکی حموم و دستشویی از 20 تومن شروع میشه این که دیگه دمپایی ...

اره والا من بعد سه سال شوهرم برا عید امسال گفت لباس نگرفتی چند وقته خرید کن. بخاطر کرونا نتونستم جای برم از نزدیک خونمون خرید کردم یعنی پولمو ریختم یادم میاد حواسمو پرت میکنم غصه نخورم

بحث ثروت نیست عزیز دلم بحث اینه که انسان ناخودآگاه خساست و برای خودش نهادینه می کنه تا حدی که چیزی ...

یکی از بدبختیام اینه که گول نگه دار نیستم دوسدارم برا خودم خرید کنم تا دوزار میدن دستم همون دیگه باید برم خرج کنم از خودم دریغ نمیکنم