2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 26 پست
خوب  بشین پیش مادرت بگو چرا نمیزارید خودم انتخاب کنم منم ادمم نیاز جنسی دارم نیاز عاطفی دارم ...

دقیقااا حرف منم همینه . الان واقعا نیاز ب ی تکیه گاه دیگه رو حس میکنم . بمادرم گفتم دلم میخواد موقعیتارو در نظر بگیرم . ولی اون نیازامو روم نشد بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یکیم خانوادش با فرهنگن خودش صبر نداره بخدا هیچی تو شوهر نیست الان باید سفت و سخت به فکر پیشرف ...

واسه شوهر عجله ندارما. ولی خب میگم چرا باید موقعیت خوبو از دست بدم

دقیقااا حرف منم همینه . الان واقعا نیاز ب ی تکیه گاه دیگه رو حس میکنم . بمادرم گفتم دلم میخواد موقعی ...

باید بگی ک دوست داری به انحراف نری 

و از این بابت خوشحال باشم ک دختر سر براهی دارن  و شما هم باید حتما موقعیتت برای ازدواج خوب باشه یعنی امادگی و عقلانیت کامل داشته باشی

اسي جان قبلا تاپيک زده بودي که عاشق پسرعموت شدي.....چيشد؟؟؟؟ايشون نيومدن خواستگاري؟

نه عزیزم‌  . دوس داشتن من یطرفه س😢😢😢عالمو ادم خاطرخواهم هستن . اما فقط ب چشم اون نمیاام

واقعا اسی من موندم نمیخام سرزنشت کنما خودمم دخترم دوست پسرم داشتم 

ولی ط ک اینقد ترس ع ننت داری غلط میکنی میری میدی

میدونی اگ در اینده شوهرت کار بلد باشه نگاه ب شیارای سوراخ باسنت ک کنه میفهمه چ غلطی کردی؟

فک کرد بکارت  شوخیه ک لیز خوردو لیز نخورد حالا برو ب اون اقا پسر بگو پردمو زدی اگ قبول کرد!اگ مرد بود بیاد بگیرتت

مگ رابطه دوستی فقط با رابطه جنسیه

جدا از این حرفا اگ بدونی چقد زرر داره برات قارچ میگیری 

و هرارتا دردو مرض

از کجا معلوم یارو  ایدز نداشته باشه

اسی یا خیلی بچه ای یا واقعا بالا خونتو دادی اجارع 

اگ خانواده شوهرت خاستن ببرنت  ازمایش بکارت بدی چی؟هزینه ترمیم بکارت ۳ملیونه حالا ک پرده رو زدی میخای چ غلطی کنی؟ با خودت فک کن!

بچه ی خانواده ی ولگرد نیسی اصالت داری چ غلطیه ک تو میکنی 

اصلا نمیتونم درک کنم  چرا اینقد ما دخترا احمقیم بگو بیاد بگیرتت اگ اومد

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱