2777
2789
عنوان

سه هزار تومن خیلی زیاده ؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست
شرایط اقتصادی بده همه عصبیو پرخاشگر هستن مخصوصا افرادی که نون اور خونه هستن،سعی کن شاغل بشی

متاسفانه شاغل هستم چند ماهه پولمو ندادن سه تومن واسه پدرم پولی نیس بچه دیگه ای نداره که خرجش کنه اونیکیام رفتن سر خونه زندگیشون 😐

خدایا داده ونداده ات راشکر

😄😄 نباید میگفتی سه تومن که پولی نیس! 

شاید پولی نباشه اما ادم زورش میاد یه ذره بستنی رو سه تومن بده، به خاطر اینکه حقوقا زیاد نشده اما همه چی گرون شده

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی شغل پدرت چی باشه و با چقدر زحمت پول در میاره 

و بستگی داره قبلش از جایی ناراحت بوده یا درگیری ذهنی داشته یانه 

سوما پدر ها اینجوری حرف میزنن چون احساس میکنن اولا کار شون و پول شون برای بچه بی ارزش شده و چون ناراحت میشن اینجوری عصبی میشن و جواب میدن.... دوما میخوان مثلا بفهمونن بله 3 تومن هم پوله و تو باید قدر بدونی. 

حقم داره. 3 تومن بله پوله... شما همین 3 تومن هم نداشته باشی بری نونوایی یه بربری ساده هم بهت نمیدن 

😄😄 نباید میگفتی سه تومن که پولی نیس!  شاید پولی نباشه اما ادم زورش میاد یه ذره بستنی رو سه ت ...

خب همه چی گرونه میخوای ۵۰تومن بدی بستنی ؟!

خب همه چی گرونه میخوای ۵۰تومن بدی بستنی ؟!

نه منظورم چیز دیگه ای بود، میگم حالا منطق پدرت هرچی که بود یه همراهی باهاش میکردی تموم میشد، اون توجیح نمیخاست

به هرحال نوش جونت، فراموش کن بره

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
فقط اونایی که نوشتن ۳تومن زورشون میاد بدن بستنی 😂

اگه منظورت منم که اره زورم میاد چون شوهرم روزی 5 تا بستنی میخوره نه مثل ‌‌شما یه دونه😒

اگه منظورت منم که اره زورم میاد چون شوهرم روزی 5 تا بستنی میخوره نه مثل ‌‌شما یه دونه😒

😂😂😂😂😂هوا خنکه اونم من خوردم دلپیچه گرفتم 😂😂😂

ببین منت نذاشته

احتمالا یه مدت نخریده نمیدونسته اینقدر گرون شده

سه تومن پولی نیس ولی برا بستنی ساده زورش اومده سه تومن بده

مثلا توقع داشته نهایت ۱۰۰۰ تومن باشه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!