2777
2789
میگن بچه راحت دندون درمیاده ولی خرافاته.الباقی چند میلیارد جمعیت کره زمین اش دندونی میدن؟بچه های اون ...

دخترتون چند وقتشه دندون دراورده من انتظار نداشتم دخترم به این زودی دندون در بیاره سوم میره تو هفت ماه یه هفته ای میشه دندون ش معلومه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تنبلم اینجام کسیو ندارم بلدم نیستم باید یاد بگیرم بپزم اگع علکیه گفتم خودمو تو زحمت نندازم

میشه بجاش خرما یا گندمم بدی فک کنم ب اندازه وزن بچت باید خرما بدی 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
دخترتون چند وقتشه دندون دراورده من انتظار نداشتم دخترم به این زودی دندون در بیاره سوم میره تو هفت ما ...

من آخرای هشت اولی رو دراورد الان وسطای نه هست دونی داره در میاد..‌

انشالله به سلامتی و راحتی دندونای دخترت در میان.

هوای گرم سخته مراقبش باش.اب و مایعات زیاد بده بخوره

دنیا فدای لبخندهای دخترم...
من آخرای هشت اولی رو دراورد الان وسطای نه هست دونی داره در میاد..‌ انشالله به سلامتی و راحتی دندونا ...

اره تب و اینا نداره فقط یکم بد اخلاق شده ابم میدم ولی کم چون شش ماهش تموم نشده

واقا یعنی یه جور خیراته

آره عزیزم میگن اگه پدر مادر بفهمن بچه چقدر سختی می‌کشه تا دندون در بیاره هرچی دارن می ن ک بچشون راحت باشه 

آره عزیزم میگن اگه پدر مادر بفهمن بچه چقدر سختی می‌کشه تا دندون در بیاره هرچی دارن می ن ک بچشون راحت ...

پس همون خرما رو میدم من نمیدونستم اون هفته مادر شوهرم اومد گفتم میدم میپزه اونم اصلا بحثشو نکشید وسط مامانم شهرستانه بیخیالش شدم

پس همون خرما رو میدم من نمیدونستم اون هفته مادر شوهرم اومد گفتم میدم میپزه اونم اصلا بحثشو نکشید وسط ...

ن حتما بده عزیزم انشالا بچت ب راحتی دندون در بیاره 

اخه تنبلم اینجام کسیو ندارم بلدم نیستم باید یاد بگیرم بپزم اگع علکیه گفتم خودمو تو زحمت نندازم

پختی اخریا نه منم الان دقیقا تنبلیم میاد کسی ام نیس انجا براش ببرم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
ولی دخترم طفای خیلی سخت دندون در میاره لاغر و بی اشتها شده بد اخلاقم شده

عزیزم انشاالله زودتر این پروسه بگذره.برای اون نیستا بد دندونه دخترت ابجی منم دخترش همینجورژ بود سر هردندون کلی اذیت شد و اذیت کرد خیلی سخت دندون دراورد اش دندونی هم پخته بود 

خدایا مرسی🙏❤🙏