2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو کلاسهای مجازی امیر شریفی شرکت کردم. ماه 6م هستم راضی م. یعنی گااهی اگه درجا میزنم بخاطر مقاومت ...

اين آقايي ك من گفتم استاد چرختاب هستش تو اينستا سرچ كني پيجش ميادش اقاي شريفي چقدازتون گرفتن؟

منم فیلمشو دیدم ک توضیح دادن ولی خیلی حوصله میخواد ک چیزی ک میخوایی رو جذب کنی 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
كجا كلاساشو رفتي من ي دوره آنلاين ديدم ٥٠٠ هزار تومن بود دو دلم چيكار كنم  البته خودم اعتقاد ...

من خیلی سال پیش کلاسا حلت و آزمندیان رو رفتم 

اون موقع کاست های حلت رو‌خریدم هنوزم گوش میکنم بعضی وقتا و هر سری یه جیز جدید یاد میگیرم ازش 

حدود ۱۶ تا نوار کاست هستش

زياد تايم برد ازت؟ مثلا برا ي هدف كار كني بعد چن وقت بهش ميرسي؟

ببین مهمترین چیز تو جذب ایمان بهشه 

بعنی مطمئن باشی بهش میرسی 

هرچقدر ایمانت به جذب بیشتر باشه زودتر میرسی 

مهم اینه نا امید نشی 

من که رسیدم با صبرو تلاشم

اگه میخای شرکت کنی و پولتو بدی تو دوره ای شرکت کن ک لااقل بازخورد داشته باشه. تحقیق کن راجع بشون. همشون تقریبا ی چیز میگن ولی میدونی من اولش دوره افلاکی رو خریدمذچون ذهنم سخت ی چیزیو باور میکنه واقعا دوست نداشتم ولی زن عموم راضی بود چون سریع باگر میکنه. ولی شریفی علمی و منطقی توضیح میده