2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 54 پست
نه عزیزم اتفاقا از علایم بارداری هست فقط لطفا تو این ایام نزدیکی نکن چون اوناییکه منتظر نی نی هستن ...

راست میگی بالا گرفتن پا تاثیر داره

تیکر تولد ۳سالگی پسرام هس🤗💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اتفاقا از علایم بارداری هست فقط لطفا تو این ایام نزدیکی نکن چون اوناییکه منتظر نی نی هستن ...

واییی امیدوارم کردی .یعنی این ۸ روز اصلا نزدیکی نباشه.دعاکن واسم 😘😘😘

خدایا شکرت

راست میگی بالا گرفتن پا تاثیر داره

بله بهم دکتر گفت 

دردم شدید بود

گفت پاهاتو بالا بزار 

منم رفتم خانه مامانم

از هولم..پاهامو یه جوری با بالش بالا نگه داشتم که ژیمناستیک کارا اون حالت نمیتونن بمونن

اونقدر خنگ بودم حساب نمیکردم به پاهام خون نمیرسه

ولی خدایی همون ماه دوقلو باردار شدم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

واییی امیدوارم کردی .یعنی این ۸ روز اصلا نزدیکی نباشه.دعاکن واسم 😘😘😘

بله دیگه اگه انپول و قرص اینا استفاده کردی و شدید منتظر نی نی هستی باید یه کم سختی بکشین دا

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بله بهم دکتر گفت  دردم شدید بود گفت پاهاتو بالا بزار  منم رفتم خانه مامانم از هولم..پا ...

به قول معرف تو منی یا من تو 😂

منم پاهامو اینقدر بالا میگرفتم خون نمیرسید

بله دیگه اگه انپول و قرص اینا استفاده کردی و شدید منتظر نی نی هستی باید یه کم سختی بکشین دا

ن عزیزم ماه اول اقدامم دارومصرف نکردم بعد از سه سال جلوگیری طبیعی

خدایا شکرت

به قول معرف تو منی یا من تو 😂 منم پاهامو اینقدر بالا میگرفتم خون نمیرسید

پس بچهاتم پسر میشن 

چون من توام 

واااااااااای قدر این روزاتو بدون

انشالله به سلامتی و راحت فارغ میشی و قدمشون براتون مبارک باشه و کلی خوشی به زندگیتون بیارن

بعد از هراقدام نیم ساعت پاهامو بالامیگرفتم شوهری کاراشو میکرد دوش میگرف میومد من هنوز توهمون حالت بو ...

ایشالا که بارداری عزیزم