2777
2789
وظیفشه

واقعا یعنی چی این حرفتون

خیلی برام عجیب

واقعا عجیب بود

چرا همچین طرز فکری باید وجود داشته باشه اصن

شما فکر میکنید باید بشینید خونه بخورید بخوابید و شوهرتون دو دستی بیاد پول بده بهتون؟

نخیر بخصوص با وضعیت الان هم زن هم مرد باید کنار هم به هم کمک کنن

برید یخورده فک کنید لطفا

یه زمانی متفاوت بودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روزی ده تمن میده.

میگم نگه دار اخر ماه بده همشو 

میگه اونوقت دلم نمیاد اون همه‌پول بهت بدم 

😐😐😐😐😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واقعا یعنی چی این حرفتون خیلی برام عجیب واقعا عجیب بود چرا همچین طرز فکری باید وجود داشته باشه اص ...

نمیدونم چرا خیلیا تریپ روشن فکری بر میدارن😂😂

زن هم خییییییلی کارارو تو خونه انجام میده 

درستش همینه شاید بگین نه اما در آینده تو زندگی میبینین همینجوریه 

شوهرشوهره بالشته سره  شوهرررررررر والا شوهر ندارم ولی دوستام یه دوتاشون سشوهر کردن شاکی ن  البته یکیشون عقده میگه بهم پول نمیده  نمیدونم والا دوران عقد چجوره خرجتو کسی نمیده فک کنم  

مایه خوشدلی انجاست که دلدار انجاست   
واقعا یعنی چی این حرفتون خیلی برام عجیب واقعا عجیب بود چرا همچین طرز فکری باید وجود داشته باشه اص ...

عزیزم مرد زن میگیره ک خرجشو هم بده 

و گرنه زن مجبور نیس کار کنه

یکی از اماما دقیق نمیدونم فرمودند ک زن در خانه مرد حتی مجبور نیست ک غذا درست کنه حتی مرد باید برا بچه هاشم پرستار بکیره

نمیدونم چرا خیلیا تریپ روشن فکری بر میدارن😂😂 زن هم خییییییلی کارارو تو خونه انجام میده  درس ...

من حرفم اینه اگه شوهر رو به چشم تراکتور میبینید که ازش پول بکشید بیرون لطفا اصلا ازدواج نکنید

حیف میشه پسر مردم

یه زمانی متفاوت بودم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز