2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 71 پست
وقتی رایگانش هست چرا پول بدیم به یه سری ادم فرصت طلب برا هر چیزی الان یادگرفتن پول بگیرین تو کانال ...

میشه آدرس کانال رو برام بفرستی؟

من توی این سایت تازه اومدم و نمیدونم چطوری میشه چیزی ارسال کرد 

ولی پیج اینستام leopanit هس و اگه اینستا داری لینک گروه رو برام میشه بفرستی؟ میسییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. امیدوارم حال همگی خوب باشه..

حقیقتش رو بگم من از یک ماه پیش با توجه به حرفایی که از دوستام در مورد سابلیمینال و ... شنیدم تصمیم گرفتم خودم از سابلیمینال تغییر رنگ چشم استفاده کنم، راستش اون موقع حتی به ضمیر ناخوداگاه هم زیاد اعتقاد نداشتم..تا اینکه با حرفای دوستام گفتم امتحانش بد نیست..همون موقع شروع کردم و روزی ۵ بار گوش میدادم..سابلیمینالی که من گوش میدادم برای تغییر رنگ چشم به طوسی بود، تو روزای اول تغییراتی رو میدیدم ولی اونقدر به چشم نمیومد. بعد از گذشت یک ماه تونستم رنگ چشمامو از قهوه ای تیره به عسلی تغییر بدم که واقعا حتی خودمم باورم نمیشه چطوری انقدر سریع و حرفه ی تونست پیش بره. باور کنید دروغ نمیگم و قسم میخورم حقیقته. فقط باید یه چیزایی رو رعایت کنید. اولیش اینه که باور و اعتقاد داشته باشید که من اوایل زیاد نداشتم ولی الان خیلی اعتقاد دارم بهش و اعتقاد زمان نتیجه گیری سابلیمینال رو افزایش میده. دو اینکه سابلیمینال ضد تداخل هم کنارش گوش بدید که سرعت اونو افزایش بده، سه اینکه هنگام استراحت و قبل از خواب گوش بدید، بهتره دراز کشیده باشید و چشماتون بسته باشه تا تمرکز بیشتری داشته باشید حتی هنگام خواب هم میتونید گوش بدید، چهار اینکه هیدراته بمونید، به مقدار کافی اب بنوشید و ریلکس کنید، نفس عمیق هم کمک زیادی می کنه تا ذهن قدرت تمرکز بیشتری داشته باشه و آخری اینکه یه سابلیمینال کفایت نمیکنه یا نتیجه گیری سریع نداره، بهتره حداقل از ۳ تا سابلیمینال استفاده کنید و هر کدوم رو روزی ۳ بار گوش بدید یعتی در روز ۹ بار، منظورم اینه که مثلا اگر می خواید سابلیمینال تغییر رنگ چشم به سبز رو گوش بدید، سه تا سابلیمینال تغییر رنگ چشم به سبز به صورت جداگانه و متفاوت داشته باشید تا امواجشون مختلف باشه و تاثیر گذاری بیشتری داشته باشه و هرکدوم رو ۳ بار در روز جمعا می شه ۹ بار در روز گوش بدید، لازم نیست سابلیمینال ها خیلی طولانی باشن. در حد ۲ یا ۳ دقیقه باشن کافیه.

من خودم از این راه کار ها استفاده کردم..در مورد زمان نتیجه گیری باید بهتون بگم بستگی به قدرت ذهنتون داره، هرچه تمرکز بیشتر باشه زمان نتیجه گیری سریعتره پس اگر طول کشید نا امید نشید و اعتقاد و تمرکزتون رو از دست ندید، در ضمن از سابلیمینال های تایید شده استفاده کنید، چون بعضی سابلیمینال ها ممکنه توسط افرادی ساخته شده باشن یا تایید شده نباشن و ممکنه پیام های مخفی و امواج شیطانی داشته باشن که باعث مشکلات روحی بشه، پس قبل از اینکه سابلیمینالی رو گوش بدید ببینید کسی نتیجه گرفته یا خیر.

میشه آدرس کانال رو برام بفرستی؟ من توی این سایت تازه اومدم و نمیدونم چطوری میشه چیزی ارسال کرد  ...

عزیزم سالهای خانم جاوید خیلی ها نتیجه گرفتن ، برو توی کانال تلگرامی @subliminalsaz963

من فقط چشمام قرمز شده که اونم حس میکنم از بیخوابیه

نتیجه گرفتی ؟

میشه برای موفقیتای تحصیلیم صلوات بفرستی؟❤️‍🩹خدایا شکرت برای وقتایی که گمان نمی کردم ولی شد💜 آرزومه دکتر شم 👩🏻‍⚕️ تنها هدفم از پزشکی خدمت به مردمه🫂