2777
2789
عنوان

طرز استفاده از موم عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 8343 بازدید | 23 پست
چطوری یعنی،باید همونجوری سرد بزنم رو پوستم یا یکم ورز بدم شل بشه؟

یکمیشو برداری پهن کنی رو پوستت بعد سریع بکشیش

تو کلیپا ادم میبینه فکر میکنه سادس.ولی منکه راضی نبودم

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
اتفاقا میخواستم بگیرم از چن نفرم پرسیدم،شاید مارکش مرغوب نیست.اونی ک شماخریدی

نمیدونم والا ،نوشته گلپونه(سادات)

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکمیشو برداری پهن کنی رو پوستت بعد سریع بکشیش تو کلیپا ادم میبینه فکر میکنه سادس.ولی منکه راضی نبود ...

اصلا به پوستم نمیچسبه که بخاد مو رو بکنه،یذره هم که ورز میدم چسبناک بشه به دستم میچسبه

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 
اتفاقا میخواستم بگیرم از چن نفرم پرسیدم،شاید مارکش مرغوب نیست.اونی ک شماخریدی

من دوتا مارک گرفتم همین بود

فوقش شکر و ابلیموئه .تو موم ک عسل نمیریزن

اصلا به پوستم نمیچسبه که بخاد مو رو بکنه،یذره هم که ورز میدم چسبناک بشه به دستم میچسبه

اره همینه دقیقا.باید یکم با حرارت دست بچسبه ب پوست در عوض تا بکنیم اب میشه میمونه رو پوست

یکم بذار بخار ببینه اب بشه با پد استفاده کن

اره همینه دقیقا.باید یکم با حرارت دست بچسبه ب پوست در عوض تا بکنیم اب میشه میمونه رو پوست یکم بذار ...

مثل موم معمولی،،،من گفتم این سادست استفادش راحته رفتم خریدم،اشتباه کردم،تو کلیپا خیلی راحت استفاده میکنن