2777
2789
عنوان

خاله بی چشم و رو

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست
حالا داداشت دعوتشون کرده دیگه بعد اونجوری زهرمارشون نمیکرد بچن دیگه،پیش میاد یعنی واقعا تا فکر دیه ...

داداشم خییلی ناراحت شد مودبانه پیام داد گفت انگار پسرت دست بچم رو کشیده ..دیه شوخی گفته بابام

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا داداشت دعوتشون کرده دیگه بعد اونجوری زهرمارشون نمیکرد بچن دیگه،پیش میاد یعنی واقعا تا فکر دیه ...

حرفشو متوجه نشدین میگه انقد کبود شده ک میبردی دادگاه میشد دیه گرفت ادم ناراحت میشه خودتو بزار جای اون مادروپدر 

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
میدونید وحشیه چراتنهاشون گذاشن

اره تقضیر بزرگترام بود واقعا بیچاره مامانم اومده پیش من شهرستان اخه راه دورم باردارم..داداشم زنگ زد گفت اینطوری شده انقدر جوش زد که نگو..بعدم به داداشم گفت تقضیر خودتم بوده چرا ولشون کردید به حال خودشون

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

پدر و مادرش باید حواسشون بود و هرزگاهی بهشون سر میزدن...اگه اون پسر اینقدر محکم وشگون گرفته یا زده باید گریه دختر برادرتون درمیومد وهمه متوجه میشدین..و اینکه اگه هفت هشت سالشه پدر و مادرش باید یادش بدن که اگه کسی اذیتش کرد از خودش دفاع کنه ویا بیاد به بزرگترها بگه...این یه تجربه میشه براشون که بهش اموزش بدن.

حرفشو متوجه نشدین میگه انقد کبود شده ک میبردی دادگاه میشد دیه گرفت ادم ناراحت میشه خودتو بزار جای او ...

بله ادم ناراحت میشه ولی این رفتارهم درست نیست که دعوت کنی طرفو بعد اینجوری خرابش کنی

درضمن اینا میدونستن پسره این مدلیه، خوداستارترمیگه لات و وحشیه پس نبایدمیذاشتن دخترشون اصلا باهاش بازی کنه

عزیزم خوب اگه واقعا شرایطش اینجوریه باهم تنهاشون نذارین یهو یکاری دستتون میده ها.

تقضیر از داداشم بوده..بچه دختر با پسر جماعت نباید بگرده مخصوصا دختر داداش من ماشاا بزرگتر از سنش میزنه خیلی ببخشید نشانه های بلوغ هم مشخصه تو بدنش ..

پسر خاله مم یه بچه بی تربیت و چشم و گوشس میجنبه مامانم همیشه میگه لباس خوب تنش کنید

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
تقضیر از داداشم بوده..بچه دختر با پسر جماعت نباید بگرده مخصوصا دختر داداش من ماشاا بزرگتر از سنش میز ...

عزیزم کلا بچه هارو نباید باهم تنها گذاشت حالا اگه چشم و گوش بسته هم باشن از روی نادانی و بچگی ممکنه کاری انجام بدن

بله ادم ناراحت میشه ولی این رفتارهم درست نیست که دعوت کنی طرفو بعد اینجوری خرابش کنی درضمن اینا مید ...

ما بد رفتاری نکردیم فقط داداشم از فرط ناراحتی یه پیام داده که انگار پسرت دست دخترمو کشیده و با توپ زده خیلی سیاه شده حواست بهش باشه

شما بودی ناراحت نمیشدی با بچت این کاررو کنند

یه معذرت خواهی هم تو دهنشون نیست 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
پدر و مادرش باید حواسشون بود و هرزگاهی بهشون سر میزدن...اگه اون پسر اینقدر محکم وشگون گرفته یا زده ب ...

بچه داداشم خییلی خودداره بله اشتباه از بزرگتراس ولی خب شعور طرف هم مهمه

تیکر یک سالگی پسر گلم😍