2789
عنوان

عروسیم..

240 بازدید | 17 پست

بچها میشع بیاین نظرتونو درمورد رنگ مو عروس بگین..من عروسیمه رنگ موهم خیلی گرون شده حای ارزن نتونستم پیدا کنم..دلم میخواد موهامو رنگ کنم چون تا الان که ۲۴سالمه یبارم موهامو رنگ نکردم گذاشتم واسه عروسیم..رنگ معمولی هم نمیدونم موهام رنگ میگیره یانه چون کلفته موهام..کلا نمیدونم چیکار کنم...(کسایی که اصفهانی ان رنگ مو ارزون جایی سراغ ندارن؟)

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی بری ارایشگاه نوبت بگیری واس روز عروسیت همونجا میگن چ رنگی بت میاد.. من هایلایت کرده بودم. تهران ...

آرایشگامو انتخاب کردم کار رنگشون زیاد جالب نیست میخوام جدا برن

یا رنگ نکن یااگه میخوای رنگ کنی یه جای خوب برو جای ارزون به اندازه پولت بهت کار تحویل میده

۳۸۰۰پول ارایشگام شده نامزدم دیگه حاضر نیست پول زیاد واسه رنگ بده...

وای چقدر زیاد!!!

خر شدم..الانم اونقدر ناراحتم هم مادرشوهرمو خواهرشوهرم ول نمیکنن از گوشه کنایه...همم نامزدم حاضر نیس دیگه هیچ کاری بکنه برام...البته که اونموقع همشون راضی بودن😑...۵۰۰تومن هم بیعانه دادم الان پس نمیده بخام فسخ کنم

این فقط نظر منه اخرش نظر خودت مهم تره عزیزم.من عروس مو مشکی بیشتر دوس دارم😁

اره واقعا عروس فقط رنگ مو نچرال خودش😍 ما یه فامیل داشتیم این بنده خدا خودش ارایشگر بود موهاش بلوند بود، موهای خودشم البته بلوند تیره بود، واشه عروسیش مشکی پرکلاغی کرد بهش میومد اما تو ذوق میزد. کلا عرپس با رنگ موی طبیعیش قشنگتره😍

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
۳۸۰۰پول ارایشگام شده نامزدم دیگه حاضر نیست پول زیاد واسه رنگ بده...

ببین عزیزم رنگ مو کیفیتش مهمه

اگر قراره جای ارزون یا بی کیفیت بری رنگ نکن موهات خراب نشه لااقل، اگر میخوای رنگ کنی باید جایی بری که خیالت راحت باشه

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری)