2777
2789
عنوان

بوی نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 124 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عاشق بچمم ولی اونقدر اذیتم میکنه میره بیرون از خوشحالی قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم؟😂😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خب این شغل اینترنتی ک میگی درآمدش چقدره؟ چطور باید شروع کنیم

توضیح میدم ولی اینجا نمیشه توضیح داد چون اکثرتوضیحات بصورت وویسه اگرمایلید ب ایدی من در تل پیام بدید توضیحات کامل عرض کنم خدمتتون

ZahraKordestani

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
بچه ی چیز بگم نخندین بهم ،من باردارم ،شوهرم هروقت بغلم می‌کنه ،اینقدر بو میکنه منو میگه چقدر بوی نین ...

عزیزم زمان بارداری فکر نکنم  بوی نی نی بدی اما زمان شیر دهی چرا بوی شیر میدی اینم بوی شیر هست که بچه ها دارن و خیلی لذت بخش هست قدیمی ها میگن بوی بهشته منم زمان شیر دهی هر وقت شوهرم بغلم میکرد میگفت به به بوی نی نی میدی خیلی هم دوست داشت میگفت آرامش بخشه 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
نتورک ؟!

خیر

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

ای جونم,خدا حفظش کنه برات عزیزم,نی نی چند سالشه؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
من کاربر اقا هستم    

ایرادی نداره

منم عاشق بوی پسرمم... مخصوصادهنش که بوشیرمیده😊😊من وقتی شوهرم میبردش بیرون استرس میگرفتم... ولی روخ ...

آخی ولی من نمیتونم نمیذارم زیادببره بیرون اصلن خوشم ازاین کارنمیاد😂😂😂

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
آخی ولی من نمیتونم نمیذارم زیادببره بیرون اصلن خوشم ازاین کارنمیاد😂😂😂

دخترت چندوقتشه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

واییییی منم بوی نینی دوس دارم مخصوصا زیرگردنشون😍😍

نینی خودم هنوز مونده تا بیاد بغلم،چقدر صبرکردن سخته😄

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

یجا درمورداین میخوندم ازبوی وانیل مانندنوزاد لذت ببرید خداطوری این موجود نازنین وخلق کرده مادردراوج خستگی ونا امیدی بعداز استشمام بوی نوزاد به آرامش میرسد تحقیقاتی هم دراین زمینه شده که بوی نوزاد آرامش بخش مادرهست

واییییی منم بوی نینی دوس دارم مخصوصا زیرگردنشون😍😍 نینی خودم هنوز مونده تا بیاد بغلم،چقدر صبرکردن ...

اره اره😍😍😍

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰