2777
2789
عنوان

بوی نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 124 پست
عزیزم اگه نیاز به هزینه کردن نداره من میخام

همه چیرو عرض میکنم خدمتتون در تل

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

بچه ی چیز بگم نخندین بهم ،من باردارم ،شوهرم هروقت بغلم می‌کنه ،اینقدر بو میکنه منو میگه چقدر بوی نینی میدی ؟؟!!!!!!!!ولی خودم متوجه نمیشم ،ینی امکانش هست آدم بوی نینی بده ؟همش میگم نکنه بوی بدی میدم اینطوری میگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله ولی اینجا نمیشه چون اکثرتوضیحات بصورت وویسه اگرمایلید ب ایدی من در تل پیام بدید توضیحات کامل عرض ...

نت ورک و نمیدونم اون کد یو اس اس دی و سی تومن میگیرن و هرمی ها که شاخه جذب میکنن از اینا که نیس؟

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
اره تااخراین بوهمراهشونه 😍😍

هی😂😂😍😍😍😍

من هر چی بیشتر بو میکنم دیونه تر میشم 

اخرم داد میزنم خداااااا چقه خشی تو مادررررر 

خودم دنیا اوردمت😣😣😣😣😣

باباش 😕

شادمهر☺

من😭😭😭😭😭

خلاصه اینجوری 

بعدشم شادمهر میگه مامان خانومی خفه ام کردی

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
چه حیف من تلگرام ندارم

تل من رهامسنجرهست،،فیل ترشکن نمیخاد سرعتشم خوبه اگر مایلید بدونید نصب کنید

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
بچه ی چیز بگم نخندین بهم ،من باردارم ،شوهرم هروقت بغلم می‌کنه ،اینقدر بو میکنه منو میگه چقدر بوی نین ...

منم باردار بودم همه میگفتن بوی نی نی میدی😃

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
نت ورک و نمیدونم اون کد یو اس اس دی و سی تومن میگیرن و هرمی ها که شاخه جذب میکنن از اینا که نیس؟

خیر

ممنون از توضیحتون فعلا یکم سرم شلوغه  شاید وقتی دیگه

هرطورمایلید

بچه ی چیز بگم نخندین بهم ،من باردارم ،شوهرم هروقت بغلم می‌کنه ،اینقدر بو میکنه منو میگه چقدر بوی نین ...

وای ن باباحتمابوی خوبی میدی میگه😂😂😂

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰