2821
2789
عنوان

دلم خون شد

511 بازدید | 29 پست

چرا تا میرم یکم خوشحالشم پنچر میشم.چرا همه پسرا هدفشون فقط برطرف کردن نیازشونه.چرا دختر که جوابشون میکنه میرن😖مگ جرم کردم گفتم فقط حلالش هستم😢😢

کار خوبی کردی 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

چرا باید حتما با یه پسر دوستی کنید که بعد به شخصیتتون توهین بشه؟! یعنی ارزشتون همین‌قدره؟! 

نمیدونم چندسالته عزیزم اما اگر ۱۸تا ۲۵هستی رو انتخابت دقت کن و عاطفی تصمیم نگیر که اینجوری اذیت بشی

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا باید حتما با یه پسر دوستی کنید که بعد به شخصیتتون توهین بشه؟! یعنی ارزشتون همین‌قدره؟!  نم ...

من۳۰سالمه.یه بارم تو عقد جدا شدم و هنوز دخترم.من راجب گل و گلدون ب طرف اس دادم خو فک کردم زنه.خیلیییی محترمانه برخورد میکرد.دیروز فهمیدم پسره.حرفاش بوی خوبی میداد ک آخرشب درخواست داد منم ج کردم

من۳۰سالمه.یه بارم تو عقد جدا شدم و هنوز دخترم.من راجب گل و گلدون ب طرف اس دادم خو فک کردم زنه.خیلییی ...

یعنی جنسیتش‌رو نمیدونستی؟!

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
صبرررررر ،خدا کسایی صبر میکنن و بهش امید دارن و ازش نا امید نمیشن دوست داره 

الان ک دیگه بیخیال شدم.میگم اگ شد ک شد.نشدم نشد.اما خداییش این حرفایی زد ک گفتم خوده خودشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز