2777
2789

ندیدم بنویسن تنها جایی که دیدم روی کارت ویزیت مطبشونه😕 چه کاریه خب اگه طرف دکتر باشه خانواده طرف مقابل برای چشم دروردن همه قبلش تو مناره مسجد محل پای بلندگو جار زدن که همه بفهمن دیگه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
كاش دكتر ها ٢ واحد "دكتر جزء اسم شما نيست" توي دانشگاه پاس كنن

حالا مگ چ اشکالی داره میدونی بعضیا چقد زحمت میکشن دکتر بشن

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا مینویسن حضور محترم فلانی با بانو مستقیم میگه بچه نیار اگه بخان بگن بچه بیار  میگن حضور ...

یادمه یه بار عروسی دعوت بودیم داخل خودش توی پرانتز نوشته بود در صورت امکان بچه ها رو نیارید

حالا مگ چ اشکالی داره میدونی بعضیا چقد زحمت میکشن دکتر بشن

درسته اما شغلشونه

مثلا شما پشت اسم كسي ك خياطه ميگين خياط فلاني؟

همه شغلا محترمه

مگه واسه ما درس خوندن ك هي شغلشونو بخوايم صدا كنيم؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

ما یه عاقد توی شهرمون داریم خیلی قشنگ عقد میکنه کلی از عروس و داماد تعریف میکنه. مثلا مثلا میگه عروس لیسانس و یا حالا عروس خانوم دکتر و فلان هل چی باشن یا مثلا صفت میگه عروس پاکدامن و یا تحصیل کرده و.... یا داماد ....

حالا اون قشنگ ادبی میگه.من مثالشو زدم. دقیق نمیدونم چی میگه ولی قبل خطبه عقد کلی قشنگ تعریف از عروس و داماد  میکنه. فکر کنم قبلش تحصیلات عروس و داماد رو میپرسه آخه خیلی دیدم تحصیلاتشونو گفته یا اونا که دانشگاه نرفتن بیشتر صفت همینطوری تعریف کرده.یکی هم عقدش دیدم دانشگاه نرفته بود ولی الکی گفت تحصیل کرده.اینجا فهمیدم ساید نمیرسه عاقد.ولی خب فکر کنم واسه اونا که مهمه میگن بگه که همه بفهمن؛البته دیگه کل فامیل میفهمن عروس و داماد چیکاره ان؛خب میپرسن دیگه.

شما هم دارین اینطور عاقدی تو شهرتون که تعریف از عروس و داماد کنه یا تحصیلاتشونک سر سفره عقد بلند و کامل بگع؟؟؟؟؟! واسه جالبه و باحال.!!

واقعا بچه ها رو‌مخن تو اینجور مراسما .ماشالا همه گودزیلان بچه نیستن که😣😣

تالار ها جدیدا سالن کودک گزاشتن با یه مربی.

بچه ها رو میبرن اونجا اون وسط نچرخن  

فقط طلاق

خز# 😐

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
درسته اما شغلشونه مثلا شما پشت اسم كسي ك خياطه ميگين خياط فلاني؟ همه شغلا محترمه مگه واسه ما درس ...

خخخخ راست میگیا ولی خب یجور کلاس کاری دارن لهنتیا

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم