2789
تو کارتی که سود هم بهش تعلق بگیره. قبلا من اینکارو میکردم.الان هم هرچی دستم میاد سهام میخرم

سهام جی

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخهایت بیشتر برا خانومهای خانه داره خانومهلی شاغل ،فکر نکنم نیاز ب این جوررفکرا داشته باشن

شاغل و غیر شاغل نداریم . شاغل ام همه پولاش خرج کنه تو زندگی فردا میخاد از کجا بیاره . شما شاغلی میخای قلک جمع کنی 

عرضه اولیه بخرید برای شروع.

برم کجا؟چقدر پول داشته باشم، پول هامو میدم سککدومش مطمین تره

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
خب این 9 تومن سود برا چندماهه؟؟ 

من چهار ماهه کد بورسی گرفتم و شروع کردم .

30تومن هم که میگم یه جا نذاشتم .مثلا این ماه شاید 5تومن گذاشته باشم .ماه اول 3تومن.این 9میلیون هم کلی بخوایم حساب کنیم مال چهار ماه هست.

چند وقته پیش که روند به شدت نزولی داشت بورس ، باز هم نسبت به سود بانک خیلی بهتر بود و من هنوز تو سود بودم.

سند سهام از سند سیم و سرب هم مطمئن تره. پول هم توی حساب خودتونه. مطمئن مطمئن

سکه