2777
2789
عنوان

خدایا شکرت !

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 99 پست
ممنون شپلک جون... خوبم نباشم قمر بنی هاشم جواب یه سری ها رو میده خوب میشم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان گلم.. سوگل سادات جون و مامان فرشته ها جون با اجازتون من برم.. خدا نگهدار
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
خدانگهدار عزیزم. التماس دعا. .
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!
در پناه خدا باشی آزاده جووون

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

خدایا در این اوقات عزیز و شریف ، از تو می خواهیم مهارت شکرگزاری نعمتهایی که به ما بخشیده ای را به ما عطا فرمایی . ما با کفران نعمت ، درهای رحمتت را بر خود بسته ایم و با از دست دادن نعمتهایت بسیار مغبون گشته ایم ...
چه انتظار عجیبی!
خدایا ببخشید که یادم میره بگم : شکرت!

چگونه شکر تو توانم کرد،وقتی شکرگذاریِ من از تو، خود نیازمند شکر گذاری است؟ هر بار که بگویم: تو را سپاس! به خاطر همین، سپاس گویی بر من واجب می آید که بار دیگر بگویم : تو را سپاس... مناجات امام سجاد(ع)
چه انتظار عجیبی!
خدای من! در هر ثانیه ای که میگذرد... بیشمار نعمت برما ارزانی کردی! تپش قلب... دم و بازدم... دیدن... شنیدن... نبض زدن ها! پلک زدن! فکرکردن و و و چقدر بیتفاوت میگذرم... و از نداشته هایی که صلاحم نبوده... پیشت گله و شکایت میکنم!
چه انتظار عجیبی!
خدایا دلم گرفته ممنون که میذاری بگم : شکرت! تا دلم باز بشه..

بچه‌ها‌‌‌من‌ازخیلی‌ازرفتارهای‌بدم‌فاصله‌گرفتم‌ مثل‌غیبت‌و‌تهمت‌و‌کینه توبه‌هم‌کردم‌ولی‌همش‌عذاب‌وجدان‌دارم فکرمیکنم‌یکی‌از‌م‌دلخور... یجوری‌شده‌وسواس‌فکری‌گرفتم چطوری‌اروم‌بشم‌بدونم‌خدا‌منو‌بخشیده...
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
خوب اگه فکر میکنی کسی از دستت ناراحته برو از دلش دربیار.. میتونی رد مظالم بدی.
چه انتظار عجیبی!
به‌بعضیها‌دسترسی‌ندارم بیشتر‌تو‌دوران‌نوجوانی‌بوده نمیدونم‌شاید‌من‌خیلی‌حساسم‌و‌طرف‌فراموش‌کرده‌و‌اصلا‌براش‌مهم‌نیست... فقط‌براش‌دعا‌میکنم....ازخدا‌میخوام‌به‌دلشون‌بندازه‌‌‌ببخشن‌همه‌رو خودمم‌خیلی‌هارو‌بخشیدم....حتی‌کسانی‌که‌تا‌نابودی‌زندگیم‌هم‌رفتن...
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚