2777
2789
عنوان

خدایا شکرت !

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 99 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا حوالی شکسته های دلم بوی تو میاد ... بازم به خرابه های دلم سر زدی؟! ممنونم!

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

فدات شم عزیزمممم تاپیک عتیقه نبود که ...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

خدایا شکرت که میذاری بگم : شکرت!

خدایا... • گفتم:خدایا از همه دلگیرم ، گفت:حتی از من؟ • گفتم:خدایا دلم را ربودند! گفت:پیش از من؟ • گفتم:خدایا چقدر دوری! ......گفت:تو یا من؟ • گفتم:خدایا تنهاترینم! گفت:پس من؟؟ ؟ • گفتم:خدایا کمک خواستم! گفت:از غیر من؟ • گفتم:خدایا دوستت دارم! گفت:بیش از من؟ • گفتم:خدایا انقدر نگو من!! گفت:من توام،تو من .....
به ریشه وصل باش و اصل باش!
ملاصدرا می گوید: خداوند بی نهایت است و لامکان و بی زمان اما ... به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا می شود.
خدای من ! با من بمان ! در لحظه لحظه ی زندگی ام همراهم باش و هدایتگرم باش..! خدایا !..........دریاب حال مرا که....از وصف حالم عاجزم....و خسته.... دریاب مرا ! این بنده ی سراسر بغض و حسرت را.... صبر !....صبر را به من هدیه کن ! خدایا !...بگذار دست یابم به هر آنچه که دلم با او آرام میگیرد ... و مگذار ! تو را قسم به خداییت مگذار گناه کنم.... خدایا ! مواظبم باش ! مواظب این روح بی قرار و تنهایم باش....