2777
2789
عنوان

جاری

407 بازدید | 28 پست

من یه جاری دارم که رفت و امدمون خیلی کمه شاید تو سال سه چهار بار بیشتر ببینمش

ولی همون سه چهار بار اگه جایی باشیم من و شوهرم کنار هم نشسته باشیم اصلا به صورت من نگاه نمیکنه و زل میزنه به شوهرم و میخنده و تعریف میکنه

یا مثلا موقع شام دنبال اون میگرده و کمکش میکنه تو بردن ظرف های سنگین و .‌.

یا همیشه اسم کوچیک شوهر منو صدا میکنه با اب و تاب تعریف میکنه ماجرایی رو

من اصلا اهمیت نمیدم میام میشینم و اصلا نقطه ضعفی نشون نمیدم انگار اصلا نمیبینم 

رابطه مون بر پایه ی احترام و کاملا رسمیه 

اصلا فکر نمیکنم منظوری داره اصلاااا

ولی این حرکاتشو دلیل بر پرو بازی میدونم 

به نظرتون این ادم پرو نیست؟

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

جاری#خر#است#  

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جاري ها همينن ولش كن اهميت نده سالي ٣ بار تحمل كن 

جدی همه همینطورن

من خودم اخه اصلا اینطوری نیستم

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

فکر نمیکنم

شاید حساس شدی

تو چرا خودت به شوهرت یا اون کمک نمیکنی یا باهاش صحبت نمیکنی؟ شاید میگیری خودتو

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

پر رو هست مثل جاری من انگار ماجرای منو تعریف کردی میگه میخنده باشوهرم منو نگاهم نمیکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده