2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی بحرانه؟؟؟؟!!!!

اخه من از الان که ۲۷ سالمه احساس میکنم چقد زندگی پوچ وبی ارزشه ومن هیچ کاری نکردم وپیر شدم چندتا مو سفیدم دارم 

بچه دارم که نشدم ۹ساله ازدواج کردم ۵ساله اقدام نشدم چندین بارivfبازم نشدم 

اصلا حوصله هیچی ندارم دیگه دوست دارم بمیرم احساس میکنم ن میتونم مادر بشم ن به هیچی رسیدم  پوچ وبی ارزشم مثل زنای ۴۰ .۵۰ سال گذشته که حداقل باز اونا نقش مادری داشتن من هیچ هیچم 

برام دعا کنید 😔😔😔😔

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

منم ۳۱ هستم ،ولی این حسو ندارم،بنظرم باید به خودت انرژی مثبت بدی،یه کم شاد باشی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

منم ۳۰سالمه تازه احساس میکنم نسبت به قلبم خوشگل تر شدم آخه من قبلا به خودم نمیرسیدم،عزیزم واسه خودت هدف بزار هیچ وقت دیر نیست ،چرا احساس پیری،

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
وای جدی بحرانه؟؟؟؟!!!! اخه من از الان که ۲۷ سالمه احساس میکنم چقد زندگی پوچ وبی ارزشه ومن هیچ کاری ...

خدا نکنه عزیزم هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش کتابای  روانشناس که انرژی مثبت میدن بخون،مطمینن باش بچه دار میشی عزیزم به خودت استرس و انرژی منفی نده،همش مثبت اندیش باش عزیزم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
خدا نکنه عزیزم هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش کتابای  روانشناس که انرژی مثبت میدن بخون،مطمینن ...

مرسی فدات شم بابت دلگرمیت انشالله همیشه دلت شاد باشه 

چیکار کنم بخدا به هر دری میزنم بستس اینقد دلم بچه میخواد که به مرحله ی رسیدم که دیگه بی حس شدم سکوت کردم ن دکتر میرم ن دعا میکنم منتظرم ببینم چی پیش میاد 

برام دعا کن خدا به منم بچه سالم بده

مرسی فدات شم بابت دلگرمیت انشالله همیشه دلت شاد باشه  چیکار کنم بخدا به هر دری میزنم بستس اینق ...

حتما میشه عزیزم ،هرچی بخوای میشه به داشتنش فکر کن نه اینکه نداریش،کتاب چشم ودل بگشا رو بخون خیلی انرژی مثبت میده عزیزم، کار نشد نداره عزیزم واسه خدا 

من هنوز کنار نیومدم 31 سالمه . خیلی سخته .میگم از 20 تا 30 رو زندگی نکردم .

دقبقا منم فکر میکنم بهترین زمان عمر یه فرد ۲۰ تا ۳۰ هست هم جوون هم شاداب هم سرحال و هرکاری بخواد میکنه

اما من از روزی که رفتم تو ۲۰ تا همین الآن چه مصیبتهای بزرگی که نکشیدم تمام این دهه مشغول غم و غصه بودم حیف

منم ۲۸ سالمه مجردبیکار وافسرده..همش به خودم میگم نصف عمرم الکی الکی رفت ومن زندگی نکردم ...نه خوشی دیدم نه چیزی دارم...فقط الکی نفس میکشم وروزمو شب میکنم...بشدت احساس پوچی وبیهودگی میکنم.ودوس دارم  زندگیم تموم شه وبمیرم

حتما میشه عزیزم ،هرچی بخوای میشه به داشتنش فکر کن نه اینکه نداریش،کتاب چشم ودل بگشا رو بخون خیلی انر ...

الهی آمین انشالله که بشه 

چشم حتما میخونم 

ممنون از دعای خوبت گلم انشالله به هرچی میخوای برسی 

2790
2778
2791
2779
2792