2777
2789
موقع شارژ استفاده میکنم حالا باید چیکار کنم؟! 🥺

گوشی نوعه ب این زودی باتریش خراب نمیشه تا حدی که عوض کنین

تو نت سرچ کنین برنامه هایی برای بهینه سازی باتری دانلود کنین و برنامه هایی اضافی رو تو پس زمینه اجازه فعالیت ندین بهش.

تو شارژم استفاده نکنین. باتری زیر بیست درصدم بزنین شارژ حتما، الانم فصل گرمیه گوشی رو ی وقت جلو نور یا حاهای گرم نگه ندارین

اینارو رعایت کنین احتمالا درست بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی نوعه ب این زودی باتریش خراب نمیشه تا حدی که عوض کنین تو نت سرچ کنین برنامه هایی برای بهینه ساز ...

به خاطر کلاسای آنلاین مجبور بودم استفاده کنم گاهی 4درصد شارژ داشت 

برنامه هم زیاد ندارم یه چند روزی هست اینجوری هست 

درست میشه؟! الان سر نیم ساعت 7درصد کم کرده 

حالا درست میشه یا باید ببرم تعمیر 

این که پشت گوشی باز نمیشه🥺‌

درست میشه؟ 

به خاطر کلاسای آنلاین مجبور بودم استفاده کنم گاهی 4درصد شارژ داشت  برنامه هم زیاد ندارم یه چند ...

تو شارژ از باتری استفاده کردی؟

داغ میکنه گوشیت؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
به خاطر کلاسای آنلاین مجبور بودم استفاده کنم گاهی 4درصد شارژ داشت  برنامه هم زیاد ندارم یه چند ...

کجا هستین تهران اسی

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

اره رعایت کنین این مساعلو تا یه هفته احتمالا درست شه ، اگه دریت نشد اونموقع ببرین تعمیرگاه

درضمن اینها باتریشون با دست عادی باز نمیشه وگرنه اگه نیاز به تعویض باشه تعمیرگاه بازمیکنه پشتشو