2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج💍

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 23 پست

ست رو چون باهم ست باشیم گرفتم خب.نقره برا مرد ثواب داره طلا حرومه.بعد چون حلقه رو جفت خانواده میخرن خوبه بنظرم قیمتش یکی باشه .این نظر منه بنظرم ایجور بهتر بود.تازه شوهرت طلا بگیره دستش نکنه چ فایده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ب سر شوهرم منت گذاشتم ک من از قصد نقره میگیرم ک با تو ست کنم ک تو هم دستت کنی الان همیشه دستشه ...

چقدر خوب منم گفتم نقره بگیریم ولی میترسم خانواده هامون قبول نکنن نمیدونم چیکارکنم تو تاپیک های قبلی که زدم بهم گفتن نه حتمااا واسه خودت طلا بگیر طلا سرمایس و خوش  ب حالش میشه از این حرفا ولی من واقعا برام فرقی نداره طلا یا نقره بودنش

چون نمیخوام هیچوقت رو حلقه ازدواجم ب چشم سرمایه نگاه‌کنم 

خانواده شما مخالفت نکردن؟

تازه ب سر شوهرم منت گذاشتم ک من از قصد نقره میگیرم ک با تو ست کنم ک تو هم دستت کنی الان همیشه دستشه ...

عزیزم من یک تاپیک دیگه زدم اگر میشه الان بیای اونجا بازم نظرتونو بگی یک تاپیک جدید زدم 

مهم شما دوتایین اگ کسی این حلقه وقت دوستی رو ندیده همین رو رو کنید برا بقیه بعد عقد بگید رفتیم خریدیم یکی نشون هم ک طلا میارن.بنظر من شوهرتو اگ میخایش تو هزینه ننداز.من شوهرم وقتی ک دوست بودیم برام ساعت خرید  منم بعد عقد برا خانوادش گفتم جواد مثلا دیروز برام خریده پس سر خرید نمیخرم. و نخریدم

خانواده ما دیدن جفتمون ایجور میخان. قبول کردن چون ب نفع جفتشون بود.اگ طلا بگیری ب عنوان سرمایه بعد م ...

دقیقااا چقدر شما فکرت به من‌نزدیکه

دقیقا منم میگم چرا الکی هزینه کنیم الان دوتا حلقه طلا رینگ سادش ۴ میلیون میشه خیلی بخوایم ارزون بخریم

و وقتی برای مردضرر داره نمیتونه استفادش کنه چ فایده

بعد حلقه چیزیه که ادم دلش نمیاد به عنوان سرمایه بهش نگاه کنه دقیقا منم همین نظر ودارم 

ما تو زمان دوستی حلقه ست گرفتیم جنس استیل

و میخوام برای ازدواجمون یک حلقه ست نقره بگیریم و تمام

ولی چون خانواده یکم مخالفت شاید کنن میگم‌فوقش یک‌ انگشتر تک نگین ساده طلا برای خودم بگیره خوبه یا ن؟