تبعيض جنسيتي به هيچ وجه نسبت به هيچ جنسيتي درست نيست رفتار شما مثل خانميع كه دختر داره و پسر ميخاد😊
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من دو تا دختر دارم جاریم دو تا پسر خانواده همسر هم به شدت پسری هستن به یه ور مبارک دخترام هم نیست سومین هم دختر شد شد تنم و بچه هام سلامت در ضمن حسود هیچ وقت آسوده نیست
خانواده ی شوهرم و میذاشتم تو جاهلیت خودشون قرق بشن .بچمم نشونشون نمیدادم
این واقعا برام سوال ببخشید که میپرسم یعنی شماهایی که این مدلی صحبت میکنید انقدر شوهراتون دستتونو باز گذاشته برای انجام دادن هر عکس العملی مثلا خیلی راحت میگن نمذاشتم ببیننش یا نه فقط در حد حرفه
خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;) این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری l❤u کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
اره خب طبیعتا ناراحت میشدم.ولی اهمیت نمیدادمم،چون دخترمو ب اندازه دنیا دوسشش دارم.فقط از اینکه شاید دخترم کم محلی ببینه ناراحت میشدم 😊
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...