2777
2789
عنوان

اگر تو این موقعیت جاری قرار میگرفتین ..

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 83 پست

فرق من اینه که خانواده خودم پسر دوس داشتن و ب بچه هام اهمیت نمیدادن 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا پسر دیگه چیه وای قربون هرچی دختره

تبعيض جنسيتي به هيچ وجه نسبت به هيچ جنسيتي درست نيست رفتار شما مثل خانميع كه دختر داره و پسر ميخاد😊

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

نه راستش حسادت نمی کردم

چون هم خودم زیاد پسر بچه دوست ندارم(تبعیض جنسیتی قائل نیستم اما معمولا پسرا شر و شیطونن بخاطر همون از بچه شیطون خوشم نمیاد )

هم اینکه بچه من به محبتی جز من و پدرش نیازی نداره

من دو تا دختر دارم جاریم دو تا پسر خانواده همسر هم به شدت پسری هستن به یه ور مبارک دخترام هم نیست سومین هم دختر شد شد تنم و بچه هام سلامت در ضمن حسود هیچ وقت آسوده نیست 

نه_به_تبعیض_جنسیتی#  

دنیا با خانوما قشنگتره بچم با خواهر شادتره تا برادر این طرز تفکر بعد از دو تا تجربه سقط و خارج از رحم که از خدا دسر میخواستم اومد سراغم 

خانواده ی شوهرم و میذاشتم تو جاهلیت خودشون قرق بشن .بچمم نشونشون نمیدادم

این واقعا برام سوال ببخشید که میپرسم یعنی شماهایی که این مدلی صحبت میکنید انقدر شوهراتون دستتونو باز گذاشته برای انجام دادن هر عکس العملی مثلا خیلی راحت میگن نمذاشتم ببیننش یا نه فقط در حد حرفه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

دختر که عشقه 

بااین چیزی هایی که گفتی ناراحت میشدم😯

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

اره خب طبیعتا ناراحت میشدم.ولی اهمیت نمیدادمم،چون دخترمو ب اندازه دنیا دوسشش دارم.فقط از اینکه شاید دخترم کم محلی ببینه ناراحت میشدم 😊

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
من و جاریم هر دو دختر داریم و الان هر دو هم زمان بارداریم واسه اون پسر واسه من دختر خانواده شوهرمم ک ...

عزیزم هرکس هرچی گفت بگوزمان قدیم پسراروبرای جنگ وشکاروکشاورزی میخواستن این دوره زمونه شده بخوروبخواب پسرودخترفرقی نداره اتفاقادختررفیق پدرومادره یاطرف انقدملک واملاک داره پسراش بیان اداره کنن

من ارزوم بود دختر داشتم اما تو دلیم انگار پسره یکم از مزیتای پسر بگید امیدوار شم 

کاترین بوی میکر😂😂پسرا مامانین بزرگ شن پشت مادرشونن یه عالمه مزیت داره اینجا بگم خورده میشم یه تاپیک بزن میام برات میگم اما نظر همون

نه_به_تبعیض_جنسیتی#  

دختر و پسرش فرقی نمیکنه هم دخترامون خوبن هم پسرامون برو حالشو ببر

اره ناراحت میشدم اما بخاطر این رفتارشون(فرق گداشتن بین بچه ها کوچیک شمردن عروسی که دختر داره )قطع رابطه میکردم 

کسی ک پسرشو دوست داره بایدزن بچشم دوست داشته باشه

حالا ک باب میلشون  نیست بسلامت