2777
2789
عنوان

خاک بر سر داداشم با این زن گرفتنش+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 13006 بازدید | 327 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با فیلم و پیام های که از خطش داده  ی اقایی یه روز برای طلاق خانمش امد که خانمم خیانت میکنه بعد ...

اقا چرا فک میکنی من خرم

عکس پروفم الاغه مگه؟

اولا اولا اولا خیانت جنسی ینی رابطه جنسی حکمش سنگساره نه پیام و...این یک

از رو پیام حتی اگر گفته باشه بیا بریم س ک س باز  هم خیانت جنسی رو تشخیص نمیدن این دو

چهار نفر عادل باااااید خانومو در حال رابطه دیده باشن شهادت بدن تا بعد خیانت ثابت شه این سه

به خاطراستاندارد های جهانی و سازمان ملل هرگز حکم سنگسار از طرف مرجع قانونی یک کشور داده نمیشه

اصلا سنگسار چندین ساله دیگه رسمیت نداره این فیلمای سنگساری هم ک پهش میشه از کشورایی مث افغانستان و... کار خودجوش مردمه نه حکم قانون این چهار

اگر حکم سنگسار ک غیر قانونی شده و سازمان ملل به شدت باش مهخالفه داده شده بود تا ب حال هزاران بار کسایی مث مسیح علینژاد و طرفداران حقوق زنان گفته بودن اعتراض و بررسی کرده بودن این پنج

و مهریه هرگز حتی درصورت خیانت از خانم سلب نمیشه و حتی اگر خانم بمیره ب وراث تعلق میگیره این پنج

الان ک دیگه قرن بیست و یکه همه ب اینترنت دسترسی دارن با این اینستاگرام و اگاهی از سازمان ملل و قانون و ...خیلی چیپه ک دروغ بگیم

دروغ_نگیم#  

من حق و به اسی میدم اگه پدرشوهر من هر روز یه زن صیغه کنه و شوهرم اینو به من نگه منم ناراحت میشم و اصلا دوس ندارم شوهرم جایی بره که همه جور زنی رفت و امد میکنن 

بعدشم بچه هرچییییی باشه اخرش.مثل پدرو.مادرش میشه 

کار داداشتم درست نیس که فوش داد. 

اگه نمیتونه کنار بیاد جداشه 

فک کنم دختره هم مثل مامانش باشه چون اگه زندگی براش مهم بود حداقل مشاوره میومد 

رفتارش خیلی بچگونه اس

زمانی که زن خیانت کنه و مشخص بشه حکمش سنگسار هست و مهریه بهش تعلق نمیگیره

مهریه در هر صورت به زن تعلق میگیره مگر اینکه تدلیسی چیزی زن به کار ببره وعقد کلا باطل بشه وگرنه اگه عقد جاری بشه ومشکل شرعی نداشته باشه مهریه در هر صورت به زن تعلق میگیره.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
چون میشناسیمش از یه فامیلیم وقتی یه زن و مرد غریبه تو یه ماشینن معنیش چیه من اصلا به گردن نمیگیرم گن ...

حرفات کاملا متناقضه

خودت فکر میکنی داری جوری میگی که نظر ما مخاطبان جلب بشه...

ولی هر چی بیشتر توضیح میدی خرابترش میکنی!

من نمیگم طرف مقابلتون بی‌تقصیرا ولی شما هم دارین رندبازی درمیارید... هر عاقلی میفهنه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حرفات کاملا متناقضه خودت فکر میکنی داری جوری میگی که نظر ما مخاطبان جلب بشه... ولی هر چی بیشتر توض ...

من اصلا نمیدونم مشکل شما چیه😐😐😂عزیزم هر ادمی تو زندگیش رازهایی داره ک حتی اعضای درجه یک شاید متوجه نشن داداش منم وقتی زنشو عقد کرده فهمیده مادرش صیغه میشه اگه قبلش میفهمید هیچوقت خر نبود دردسر الان رو به جونش بخره😐😐مثلا میخای بگی ما از قبل میدونستیم این خانم صیغه میشه و ازدواج کردن و الان برامون مهم شده؟؟😂😂باشه بیخیال 

با فیلم و پیام های که از خطش داده  ی اقایی یه روز برای طلاق خانمش امد که خانمم خیانت میکنه بعد ...

اقا چرا فک میکنی من خرم

عکس پروفم الاغه مگه؟

اولا اولا اولا خیانت جنسی ینی رابطه جنسی حکمش سنگساره نه پیام و...این یک

از رو پیام حتی اگر گفته باشه بیا بریم س ک س باز  هم خیانت جنسی رو تشخیص نمیدن این دو

چهار نفر عادل باااااید خانومو در حال رابطه دیده باشن شهادت بدن تا بعد خیانت ثابت شه این سه

به خاطراستاندارد های جهانی و سازمان ملل هرگز حکم سنگسار از طرف مرجع قانونی یک کشور داده نمیشه

اصلا سنگسار چندین ساله دیگه رسمیت نداره این فیلمای سنگساری هم ک پهش میشه از کشورایی مث افغانستان و... کار خودجوش مردمه نه حکم قانون این چهار

اگر حکم سنگسار ک غیر قانونی شده و سازمان ملل به شدت باش مهخالفه داده شده بود تا ب حال هزاران بار کسایی مث مسیح علینژاد و طرفداران حقوق زنان گفته بودن اعتراض و بررسی کرده بودن این پنج

و مهریه هرگز حتی درصورت خیانت از خانم سلب نمیشه و حتی اگر خانم بمیره ب وراث تعلق میگیره این پنج

الان ک دیگه قرن بیست و یکه همه ب اینترنت دسترسی دارن با این اینستاگرام و اگاهی از سازمان ملل و قانون و ...خیلی چیپه ک دروغ بگیم

دروغ_نگیم#  

چند بار ریپلایت میکنم ک قشنگ ببینی

دقیقا همینطوره یا هم تجربه نکردن و زیادی سیب زمینی هستن

ربطی به تجربه کردن و نکردنشون نداره به سیب زمینی بودنشونم ربطی نداره فقط از مغزشون استفاده نمیکنن قبل حرف زدن فکر نمیکنن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید