2821
2789
نه😁

ماشالله به معده ات😁😁😁😁

من اصلا نمیتونم عصری یه بستنی بخورم دبگه میلم به شام‌نمیره فوقش چند لقمه نون و ماست🙈🙊

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرمه سبزی رشتی داریم 😋

چه فرقی داره با بقیه قرمه سبزی ها🤔

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
البته اینم ک بچه شیرمیدم بی تاثیرنیستا😄

آهان مس تو بخور تو عذرت موجه😍

البته این که منم مجردم بی تاثیر نیست😅

پاشو براش کن  آرزومه یه بار شوهرم بگه هوس یه چیزی کردم بپز همش میگه هرچی بپزی میخورم

وای دقیقن شوهر من☹️

حالا هنوز نرفتیم خونمون ک واسش غذا درست کنم ولی الان تو عقد وقتی میخام چیزی درست کنم همش میگه هرچی خودت میخای یا هرچی بپزی 

یه دفه نشد بگه فلان غذارو هوس کردم یا دوس دارم درست کن☹️آرزو ب دل موندیم

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ما یکم استامبولی داریم از ظهر چندتا کتلت از دیروز یکمم هوسی دارم شیر برنج درست میکنم 😊

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم/ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش..............................(عشق زندگیم،پسره خوشگلم)

اینم شام امشبم با برنج

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪