2777
2789
عنوان

لنف زیربغل

| مشاهده متن کامل بحث + 5551 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم تقریبا ۱۰ سال پیش پستان فرعی داشتم زیربغل عمل کردم ولی لنف تقریبا تو همین دوسال اینجوری دیگه ...

سلام عزیزم خواستم بپرسم عمل پستان فرعی چه جوری بود ؟ من ۱۰-۱۱ ساله زیر دوتا بغلام برآمده است و تاحالا دکتر نرفتم الانم که بچه کوچیک دارم تازه میخوام اقدام کنم میخوام بدونم عملش چه جوری بود خیلی دردناکه و شب تو بیمارستان موندین؟؟ پیش چه دکتری رفتین ؟ متخصص زنان یا جراح عمومی؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
سلام عزیزم خواستم بپرسم عمل پستان فرعی چه جوری بود ؟ من ۱۰-۱۱ ساله زیر دوتا بغلام برآمده است و تاحال ...

سلام.

خب جراحی دیگ،ولی سبک

حالا بستگی به دکتری ک انجام میده که شب بمونی یا نه

من سریع مرخص شدم،ولی اگ الان پشیمونم از جراحی چون واقعا اذیتی نداشت فقط پف کرده بود روحساب زیبایی انحام دادم ولی بدتر جای بخیه مونده،اشتباه گفتم ۱۰ سال،بالای ۲۰ سال میشه که پستان فرعی یا همون سوم جراحی کردم.

دکتر متخصص پستان یا جراح

سلام. خب جراحی دیگ،ولی سبک حالا بستگی به دکتری ک انجام میده که شب بمونی یا نه من سریع مرخص شدم،ول ...

راستش امروز برای اولین بار رفتم جراح عمومی برام سونو سینه و زیربغل نوشته اما بهم گفت خط بخیه زیربغلام میمونه و پیداست 😒 من هم الان دارم میگم خوب چه فرقی میکنه الان هم نمیتونم جایی حلقه ای بپوشم اون موقع هم که قراره جای بخیه بمونه 😒😒 البته حالا میرم سونو میدم ببینم واقعا چیه 

مرسی که جوابمو دادی عزیزم ❤️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
راستش امروز برای اولین بار رفتم جراح عمومی برام سونو سینه و زیربغل نوشته اما بهم گفت خط بخیه زیربغلا ...

اره سونو بده،ولی با یه دکتر خوب درمورداین موضوع صحبت کن

اره سونو بده،ولی با یه دکتر خوب درمورداین موضوع صحبت کن

راستش نرفتم سونو بدم از دکتره هم خوشم نیومد 😒 گفتم بزارم برم تهران همونجا عمل کنم 

سلام دوستان .من از وقتی پسرمو از شیر گرفتم توی سینم یه برامدگی حس کردم رفتم سونو گفت ک پلی کیستیکی و چیزی نیست نگران نباش.الان ممکنه پلی کیستیکم به چیز خطرناک تبدیل شه ؟ چون یکم سبنه هام درد میکنه و چندتا کیشت توش هست

خدایا شکرت   
سلام.بفرمایید

مرسی گلم رفته بودم سونو برام لنف زده بود و زد با تشخیص پزشک یا نمونه برداری یا تکرار سونو دیگه رفتم با زور از دکترم نوبت گرفتم با معاینه گفت که نه نیاز نیست ماستیت هست و بهم دارو داد خدا روشکر الان خوبم دیگه درد ندارم ولی سونو ماستیت رو نزده بود